Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

Mjesec u Škorpionu

Lagano dolazimo do Mjeseca koji i nije tako sretan i poletan kao u prethodnom položaju, do Mjeseca u Škorpionu. Ovaj Mjesec u astrologiji poznat kao Mjesec u padu, donosi nosiocima ovog položaja jedno breme – breme visoke inteligencije i oprečnih osjećaja koja se komešaju i stvarau pravu buru emocija. Posesivnost je glavna riječ koja opisuje zanimljive osobe s oštrim crtama lica – prave Škorpione!

 

 

Emocije su intenzivne i često se temelje na intenzivnim željama. Vrlo brzo donose sud o drugima i žele dominirati. Odlično izvršavaju zadatke, imaju veliki potencijal i poduzetni su.

Ove osobe često imaju problema u emotivnim odnosima jer stvari vide crno-bijelo, a ego i ljubomora vrlo često im potpuno zaslijepe vid i realno rasuđivanje. Osobnost im je vrlo kompleksna, jako lako shvaćaju motive drugih i odlični su psiholozi.

 

 

Ponekad im manjka suosjećanja za druge, ali kada se posvete jednom odnosu u njega ulažu sve što imaju! Seksualnost je vrlo izražena i žene s ovim položajem vrlo često privlače pažnju muškaraca. Pogrešan odabir partnera je sasvim uobičajena stvar.

Savjet: Svaku odluku pustite da prenoći. Radite malo na kontroliranju svoje impulzivnosti, više vjerujte ljudima!

 

 

Mjesec u Strijelcu

Mjesec u Strijelcu ili emotivni idealizam koji krasi ovaj znak prožima sve segmente njihovog postojanja. Na druge ljude reagiraju kao da su dio njih samih i teže da se stope sa svima. Otvoreni su i prijateljski nastrojeni poput malog djeteta. Snažan proročki osjećaj i inspiracija uvijek ih nagnaju da za nečim tragaju. Nemirnog duha, često im nedostaje kontinuitet.

 

 

 

Sud im je uvijek ispravan, uvijek na strani pravde – ovdje često srećemo pravnike, odvjetnike i sve one koji se zalažu za ljudska prava.

Kada se fokusiraju na jednu stvar, nema te sile koja će ih u tome omesti. Pošto su i duhom i tijelom znatiželjni i nemirni, potrebna im je i fizička i mentalna aktivnost. Obožavaju sport i svaki vid rekreacije im je dobrodošao.

Uvijek traže dublji smisao – ovdje nalazimo i najveće vjernike i najveće agnostike, profesore i sve one koji podučavaju visoku filozofiju.

 

 

U ljubavi željni avanture koja se obično završava nekom morskom fantazijom, nosioci ovog položaja do kraja života ostaju vjerni zaljubljenici u romantiku.

 

 

Savjet: Iako ste slobodnog duha, probajte razviti osjećaj za zajednicu i prihvaćajte norme i standarde, jer ćete jedino tim putem doći do glavne životne nagrade – potpune sreće.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6