KO OPRAŠTA LAKO, KO TEŠKO, A KO NIKADA: Saznajte kod kojih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ni “IZVINI” ne pomaže!

KO OPRAŠTA LAKO, KO TEŠKO, A KO NIKADA: Saznajte kod kojih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ni “IZVINI” ne pomaže!

8. prosinca 2017. 0 By Admin

Proverite koji znak je najveće zlopamtilo, a koga najbrže prođe ljutnja…

 

OVAN

 

Ovan oprašta samo ako oseti kajanje. On se jako lako uvredi, ali jednako brzo ume da oprosti. Ako se mnogo uvredio postoji mogućnost da nekoliko dana neće da razgovara sa vama, ali nakon nekog vremena tvrdoglavi Ovan će popustiti.

 

BIK

 

Osvetoljubivi Bik teško oprašta. Veoma komplikovan znak, naročito ako mu se povredi ego ili dostojanstvo. Često je u stanju da prekine prijateljstvo ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala. Izuzetno je odan i veran prijatelj pa isto očekuje zauzvrat.

 

BLIZANAC

 

Blizanci ne prave dramu oko opraštanja. Blizanci će oprostiti svakome ko iskreno od njih traži oproštaj. Oko toga nikada neće praviti dramu. Veruju da svako može da pogreši. Najlakše će oprostiti kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugome potrebni u životu.

 

RAK

 

Raku je potrebno puno izvinjavanja. Znak koji često menja raspoloženja, a voli da se osveti za stvari koje su mu nanele bol. Teško oprašta prevaru ili izdaju. Oprostiće samo ako vidi da se druga strana potrudila da se izvini i dobro mu objasnila da se kaje. Kod Rakova mali znak pažnje nije na odmet.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3