KO OPRAŠTA LAKO, KO TEŠKO, A KO NIKADA: Saznajte kod kojih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ni “IZVINI” ne pomaže!

KO OPRAŠTA LAKO, KO TEŠKO, A KO NIKADA: Saznajte kod kojih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ni “IZVINI” ne pomaže!

8. prosinca 2017. 0 By Admin

STRELAC

 

Strelac smatra da svako zaslužuje drugu priliku. Jedan od retkih znakova koji će oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje novu šansu. On će svaku priču sagledati sa svih strana. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako vidi da ga nisu namerno povredili, Strelac će bez problema oprostiti.

 

JARAC

 

Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima. On je izuzetno ponosan i osvetoljubiv i ne prašta lako. Voli da ogovara i često će oni koji su ga povredili biti na meti njegovih zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da ga povredi, jer znaju da im vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće ovaj znak.

 

VODOLIJA

 

Vodolija je znak koja će oprostiti svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ali, ako shvati da pojedini prijatelji poseduju lošu energiju i nepovoljno utiču na njega, oproštaj i dalje druženje će teško biti moguće.

 

RIBE

 

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Jako teško će oprostiti to što su ih prijatelji izneverili, a čak i ako oproste, jedno vreme će biti na distanci. One se vode svojom intuicijom pa ako osete da nekome treba da se oprosti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz njenog života.

Stranice: 1 2 3