Položaj Merkura i Meseca danas će ovom Zodijaku doneti, EMOCIJE, LJUBAV I BLAGOSTANJE!

Položaj Merkura i Meseca danas će ovom Zodijaku doneti, EMOCIJE, LJUBAV I BLAGOSTANJE!

8. prosinca 2017. 0 By Admin

3. Girlanda

Šišarke nanižite na girlandu, pa je povežite sa svećicama – nema lepše kombinacije za dekoraciju. Ukoliko nemate svećice, onda iskoristite divan trik – napravite snežne kugle od vate, pa nanižite na kanap naizmenično ređajući šišarke, pa snežne kugle.

4. Novogodišnji venčić

Venčići od zimzelenih grana na vratima su redovna pojava svake Nove godine.

Ako ste spremni da uradite nešto drugačije ove godine i pokažete originalnost, napravite venčić od šišarki.

Ako ste vešti, napravite venac uz pomoć savitljive žice za aražmane, a možete napraviti venčić i uz pomoć običnog lepka.

5. Ukras za poklon

Budite originalni i osim ukrasnog papira i trake, zalepite na poklon ili umetnite malu zimzelenu granu i šišarku – sigurni smo da će se prijatelji oduševiti.

6. Aranžman na tanjiru

Jedostavno i jeftino – na tanjir stavite nekoliko šišarki, par zimzelenih grančica i grane sa crvenim plodovima drena koje izgledaju dekorativno, a veruje se da ih treba imati u kući tokom praznika, jer su simbol zdravlja.

7. Šišarke, suvo voće i orasi

Na tanjiru poređajte šišarke, a njihovi najbolji saveznici u dekoraciji su orasi i suvo voće. Možete dodati i lampice, ukrase za jelku, vatu kao simbol za sneg, a najbolje što ova dekoracija nudi jeste što može da stoji i posluži kao najlepša dekoracija za Badnje veče.

8. Skandinavski ukras

Ako volite skandinavski stil i jednostavnost u enterijeru, onda će vas ovaj ukras oduševiti. Umesto svetlucavih i veštačkih materijala, ovde se koriste prirodni, jedina sličnost sa klasičniom dekoracijama je crvena boja.

Potrebno vam je tanko i poprečno presečeno deblo, šišarke ofarbane belim sprejom, figura ili nalepnica irvasa, a sve to postavite na malu vunenu prostirku u crvenoj boji koju možete da napravite od starog džempera, šala ili ćebeta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3