Pred nama je dinamičan astro vikend 08.-11. 12.: Sjajne prilike i puno događanja!

Pred nama je dinamičan astro vikend 08.-11. 12.: Sjajne prilike i puno događanja!

8. prosinca 2017. 0 By Admin

Sve u svemu pred nama je jedan vrlo dobar dan i još bolja noć!

U 21:39 h počinje 21. lunarni dan koji je najbolji za liječenje i iscjeljivanje. To je dan kada se stvari odvijaju brzo i u povoljnom pravcu. Večeras je dobro početi s nekim tretmanom liječenja, posebno oko 21:39-22 h, kada će Mjesec egzaktno biti u trigonu sa Saturnom u Strijelcu.

 

 

09.12. Mars će prijeći u Škorpiona, a Mjesec će biti u Djevici i ovo će biti vrlo radni vikend, dobar za posao, posebno za nešto što ste ranije planirali raditi, ili ranije započeli, te trebate nastaviti. Dobar je i za liječenje, posebno ako ste jučer započeli. Povoljan je i za čišćenje, kućne poslove i sl. Mentalna i fizička higijena je prava stvar za ovaj dan.

 

 

 

U noćnim satima bit će bolje raspoloženje, jer će Mjesec biti u sekstilu s Jupiterom u Škorpionu. To može donijeti nekima poboljšanje zdravlja. Nekima neku vrstu dobrobiti. Međutim, kako je Mjesec u kvadratu s Venerom, kao i u opoziciji s Neptunom, a i Venera ulazi u kvadrat s Neptunom, na emotivnom planu neki će imati neke manje nejasnoće, nelagodnosti, zbunjenosti, konfuzije, zablude, emotivno nezadovoljstvo, izlazak nekih osjećanja koja su u vama potisnuta. Bit će i onih koji će drugima pomagati i činiti neke usluge, koje će donijeti dobro i drugima i njima. Dobro je i da se opustite i prepustite dobrim vibracijama.

 

Venera u Strijelcu će biti ovog vikenda u kvadratu s Neptunom u Ribama, donijet će uljepšavljanje stvarnosti, kod nekih zaljubljivanje, kod nekih emotivne zabluda ili iluzije.

 

 

 

Kod nekih su moguće su i prijevare, ljubavne obmane. Dobro je da se bavite uljepšavanjem nečega, možda stvarajući novogodišnju čaroliju… Možete si uljepšati svoju stvarnost kroz glazbu, film, umjetnost. Možete raditi na uljepšavanju svog izgleda, kroz šminku, boje, ili odjeću koja vas čini vas ljepšim i zanosnijim. Tako ćete ove nepovoljne aspekte iskoristiti na povoljan način.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3