On STARU LJUBAV nikada ne zaboravi: Ovo je JEDINI zodijak koji voli SAMO JEDNOM i  ako mu ta ljubav NE USPE – zauvek PATI zbog toga!

On STARU LJUBAV nikada ne zaboravi: Ovo je JEDINI zodijak koji voli SAMO JEDNOM i ako mu ta ljubav NE USPE – zauvek PATI zbog toga!

9. prosinca 2017. 0 By Admin

Rakovi su generalno neovisni i mogu se osloniti na sebe, te vole da paze na druge. No, kad je u pitanju veza, tu su u stanju da pokažu svoju zavisnu stranu. Što im je više stalo do partnera, to postaju posesivniji, ljubomorniji i teritorijalniji, pa umjesto ljubavi, znaju pretjerano gnjaviti i smarati partnera.

 

I iako su Lavovi jedna od najlojalnijih bića koja možete imati kraj sebe, njihova taština i ego ponekad znaju stati na put uspješnoj vezi. Oni će se nastaviti svađati samo kako bi dokazali da su upravu, bez obzira na to koliko se mali i beznačajan činio argument.

 

Djevice su analitične i skeptične, vrlo opasna kombinacija. One imaju običaj analizirati ne samo vlastite emocije, nego i partnerove. Čak i mala naznaka sumnje će ih natjerati da odustanu i zaključe kako je ta veza nemoguća, čak i ako to nije tako i ako se stvari daju popraviti.

 

Vage su jedne od najvećih idealista zodijaka, a krasi ih i taština. One traže izazove, nekoga za koga vjeruje da ga mogu “popraviti” i napraviti od njega idealnog partnera. Kako bi se naknadno mogli hvaliti svojim uspjehom. Ovo naravno najčešće ne uspijeva jer partner ne želi da ga se “popravlja”.

 

Škorpije su lojalne i strastvene, što je idealno za ljubavnog partnera. Ali baš poput Rakova, u vezama znaju biti posesivne i ljubomorne. Te mučiti partnera svojim manipulativnim metodama. Pored toga, izuzetno su zahtjevne i od svog partnera očekuju da odgovori na sve njihove potrebe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3