Pravo lice DAMA Zodijaka! Ovan ima veliku DUSU, Lavica GLAVNA u kuci, a zena u OVOM znaku je CEO ZIVOT izmedju RAZUMA I SRCA

Pravo lice DAMA Zodijaka! Ovan ima veliku DUSU, Lavica GLAVNA u kuci, a zena u OVOM znaku je CEO ZIVOT izmedju RAZUMA I SRCA

9. prosinca 2017. 0 By Admin

Vodolija

Žena Vodolija, predstavlja jedan od najviših tipova Zodijaka, ali ona nikada neće uskočiti u brak sa lakoćom divnog i senzibilnog Raka ili Ribe. Međutim, žena Vodolija je od svih ostalih znakova, najbolje opremljena za brak.
Ona je sposobna, intelektualna, adaptibilna i često vrlo talentovana žena. U stanju je da izdrži dugi radni dan, bez umora, i da potom bude izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu.
Dopada se ljudima, a njen jednostavan način ophođenja sa njima čini njenu kuću centrom društvenih zbivanja. Po duši je jako širokogruda i nikada neće biti sumnjičava u pogledu muževljevih poslova i obaveza van kuće. Prirodno, ona mu veruje. Njeno ponašanje na bilo kom mestu je bez prigovora. Ona je toliko plemenita da će radije sama patiti, nego što će dopustiti da to drugi čine. Nekonvencionalna je i simpatična.

Emocionalno je zavisna, ali je kroz život vodi njen um, a ne afekti. Najbolje joj je da se uda za intelektualca u čijim će poslovima moći da učestvuje ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da njene nesumnjive kvalitete iskoristi.

 

 

 

 

Ribe

Ona je idealno prilagođena domaćem životu. Nije ni toliko aktivna, ni toliko sposobna kao ostale žene, ali svojim duhovnim sposobnostima i svojom emocionalnošću, baca u senku mnoge druge žene. Možda baš zato ona nema toliko uspeha kod muškaraca kojima je na prvom mestu lični komfor i snažna kuća.

Od svoga doma napraviće udoban i miran kutak, međutim, često nema dovoljno snage da sve svoje ideje sprovede u delo. Iako žena rođena u ovom znaku može biti i lepa i talentovana i samopopustljiva, ona će najčešće ceo dan provesti u sanjarenju, samo zamišljajući zabave ili, što je mnogo opasnije po brak, erotske igre i senzualna zadovoljstva. Ovakva samopopustljivost može zaista biti pogubna.

 

Ponekad je zdravlje ovih žena delikatno i osetljivo i tada je potrebno uložiti mnogo volje, snage i strpljenja kako bi joj se povratio entuzijazam i optimizam. Ovi negativni aspekti njene prirode ne moraju se uvek pokazivati u tom intenzitetu, a ako bude našla pravog i strpljivog čoveka, ona će biti draga, omiljena, simpatična i posvećena žena i mužu i deci. Neverovatno su odgovorne, i to ih čini pravim drugarima, u bukvalnom smislu reči. Prilagodljive su i vole da eksperimentišu, a njihov koncept vodjenja ljubavi je divan. Daleko je od prosečnog.

 

Stranice: 1 2 3 4