STVARI koje MORATE znati! Ne postoji NIŠTA što Jarac NE MOŽE učiniti, Riba oprašta – ali NIKAD ne zaboravlja!

STVARI koje MORATE znati! Ne postoji NIŠTA što Jarac NE MOŽE učiniti, Riba oprašta – ali NIKAD ne zaboravlja!

9. prosinca 2017. 0 By Admin

Vodenjak

Vodenjak dopušta samo nekolicini odabranih da mu se približe. On je neovisan i živi život u vlastitom tempu.  Veliko mu je zadovoljstvo kada educira nekoga tko misli da sve zna. Ekscentričan je i ponekad šokira ljude.

Vodenjaku je u životu bitna kvaliteta, a ne kvantiteta. Preferira autentičnost i prezire kopije.  On pronalazi rješenja i nikada se ne žali.

 

Ovan

Moto Ovna je jednostavan: “Ako ja to mogu učiniti, možete i vi.” Nema  vremena za one koji odustaju. Ovan djeluje impulzivno i nikada ne gubi vrijeme.  Njegov mentalitet ga tjera da svaki posao obavi u najkraćem mogućem roku, piše Awakening people.

Ovan teško zavoli, jer povjerenje treba zaraditi. Kada želi nešto, on će to i dobiti. Prema svom cilju ide odlučno i nitko ga ne može zaustaviti.

 

 

Rak

Rak će uvijek biti tu za vas, čak i ako vas dvoje na kraju niste u dobrim odnosima. On nikada neće odustati od osobe s kojom je povezan.

Kada je u svađi s osobom do koje mu je stalo, on će samo o tome razmišljati  cijeli dan, sve dok se situacija ne popravi. Ponekad u ljutnji voli ignorirati.

Ipak, uvijek će biti tu kako bi pružio rame za plakanje i duboko vjeruje da se svi ljudi mogu promijeniti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4