DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10.decembar: Bik nalazi sudbinsku ljubav,  Rak usamljen, a jedan Zodijak će uživati u prvom sastanku sa novom ljubavlju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10.decembar: Bik nalazi sudbinsku ljubav, Rak usamljen, a jedan Zodijak će uživati u prvom sastanku sa novom ljubavlju…

10. prosinca 2017. 0 By Admin

RAK

Trenutna astralna energija idealna je za organizovanje zabave sa istomišljenicima. Međutim, što se vašeg ljubavnog života tiče, vi tražite nekog ko nije kao vaši prijatelji. Ta osoba mora da poseduje jedinstven stav prema životu. Zato se potrudite uključite i takvu osobu na spisak gostiju. Ne brinite zbog konverzacije jer će vam ići od ruke.
LAV
Iako vi volite da ste obavijeni velom misterije, danas biste se mogli naći na vetrometini. Takođe, vrlo je moguće da ćete totalno razotkriti nekog. Ništa vam neće promaći. Dakle, oboje ćete u tom razgovoru shvatiti i uvideti šta ono drugo misli i želi. Međutim, izgleda da ćete ipak uspeti jedan delić ostaviti neotkriven. To ste vi!
DEVICA
Danas biste se mogli jako dobro osećati ukolio izađete spremni da se dobro provedete. Mogao bi ovo biti dan kada ćete misliti da ste dobrom zabavom rešili mnoge svoje probleme. Bilo da ste singl, ili imate partnera mix odličnih ideja i susreti sa novim ljudima, kao i raznovrsne konverzacije podićiće vam samopouzdanje. Osetićete se relaksirano, sveže i spremni na sve.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4