DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10.decembar: Bik nalazi sudbinsku ljubav,  Rak usamljen, a jedan Zodijak će uživati u prvom sastanku sa novom ljubavlju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10.decembar: Bik nalazi sudbinsku ljubav, Rak usamljen, a jedan Zodijak će uživati u prvom sastanku sa novom ljubavlju…

10. prosinca 2017. 0 By Admin
VAGA
Iako volite da jedete onda kada ste neraspoloženi, danas bi bilo bolje da pozovete prijatelje i izađete na neku zabavu. Trenutna astralna energija pruža vam mogućnost da sretnete upravo onog koga tražite na nekom društvenom događaju. Ništa se neće desiti ukoliko ostanete kod kuće i gledate televizor! Dakle, put pod noge!
SKORPIJA
Trenutna astralna energija je idealna da čitav dan i noć uživate. Svakako da nećete biti sami u tome, jer ćete privući dosta ljudi ili makar one koje želite da privučete. Ukoliko tražite ljubav, onda samo jedan razgovor danas može vam reći dosta toga. Nemojte očekivati da se događaji brzo razvijaju – ali i mogu ako ste stvarno zainteresovani! To zavisi od vas.
STRELAC
Sa današnjom palnetarnom energijom najbolje bi bilo da dobro razmislite o određenoj vezi (trenutnoj ili potencijalnoj). Trik je u tome da povežete svoje srce i razum, a nikako da se fokusirate odvojeno. Zatim, šta budete osetili duboko u sebi daće vam odgovor. Ukoliko budete u stanju da pokažete svoje najdublje emocije, rešićete dosta toga danas.
JARAC
Trenutna astralna energija stvara idealnu atmosferu ukoliko pravite ili idete na zabavu. Svi će biti otvoreni za upoznavanja i spremni da se dobro provedu. Ukoliko će tu biti i onaj-ona koji vam se sviđa, onda ćete uočiti kako posedujete urođenu taktičnost i spremnost da čavrljate o svemu i svačemu. Bili biste baš dobar par! Samo napred.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4