Žena VAGA je veoma nežna i romantična u LJUBAVI… Evo pored kojeg ZNAKA će uživati kao u NAJLEPŠOJ BAJCI

Žena VAGA je veoma nežna i romantična u LJUBAVI… Evo pored kojeg ZNAKA će uživati kao u NAJLEPŠOJ BAJCI

10. prosinca 2017. 0 By Admin

Vaga je veoma nežna i romantična… Pored koga će živati kao u najlepšoj bajci,pise /story.rs/

Vaga i Ovan

Vaš odnos bi mogao izgledati kao odnos između Tarzana i Džejn. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da se vas dvoje međusobno prepoznajete po snažnom erotizmu kojim zračite. Kada se nađete, vi čete uživati u svakom zajedničkom trenutku. Ali, ako je vaš si odnos sjajan dok traje, to se ne bi moglo reći za vaš zajednički život. Pošto ste vi sebični, nećete biti u stanju da ispunjavate sve želje razmaženom partneru. U svakom slučaju, kada je ovakva veza u pitanju, bolje je da je muškarac Ovan.

Vi kao plamen na partnerovom lakom vetriću je nešto najprijatnije, jedan podstiče drugoga. Međusobna igra je laka, emotivna i erotska veza je zanimljiva. Međusobni kontakti su vam usmereni i među vama postoji nežna pažnja i povjerenje. Vi ste osetljivi na prigovore, a vaš partner na provokacije, vi ćete lako stvar dramatizovati, a vaš partner će teže stvar zataškati. Zato vam je veza u mladosti kritična, ali zato u starosti sigurna. Milovanje i predigra su vam važniji su od glavnog čina, a kraj se može opisati kao spoj vatre i slame.

 

 

 

Vaga i Bik

Vi ste oboje pod jakim uticajem Venere i izvrsno se slažete, kako u ljubavi tako i u seksu. Oboje ste pomalo razvratni kad ste zajedno, iako je, mora se reći, partner taj koji će uneti neke novine u seks. Vi ste po prirodi verni, a partner kome je neprestano potreban duševni mir može u tom pogledu biti potpuno spokojan. Vaša veza je puna ljubavi! Vi kao zemljano brdo ste malo pregrubi da bi osetili partnerovo lahorasto milovanje. Vaša strast je duboka, teretna i brutalna, a fine emocije partnera to ne podnose i vi mislite da je to partnerovo prenemaganje.

U prigodama veselja i zabave, kao i zadovoljstva, nađete se na istom frontu samo ako ne odete predaleko. Vi volite punu kuću stvari, a partner ne zna štedeti novac, i evo razloga za male razmirice. Sam odnos nije uzbuđujući ali je za oboje relaksirajući. Ipak se vaša veza može dugo održati jer vi ne zahtevate mnogo, a partner neće da intimne stvari izađu u javnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4