Tranzitni Jupiter u Škorpionu – Životi će vam se mijenjati iz korijena!

Tranzitni Jupiter u Škorpionu – Životi će vam se mijenjati iz korijena!

12. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Jupiter u Škorpionu je suština voljenja, prihvaćanja, načini na koje se borimo sa unutarnjim silama, strahovima, demonima, tugom, sjećanjima, sa ožiljcima i ranama koje smo odavno ugasili. Ako nas je Jupiterov tranzit kroz Vagu upoznao, spojio, uveo u odnose, oformio, sada ce nas Jupiterov tranzit u Škorpionu navesti da se držimo dublje jedni za druge.

 

Zaronjeni u sebe i onda kad nije lijepo. Kad nije dobro. Kad smo u svojim najgorim izdanjima. On će ponekad iz nas izvući ono najgore i suočiti nas s tuđim očima, natjerati i nas i druge da se gledamo takvi. Da se doživimo u najriskantnijem hodu po rubovima sebe. Ponekad ćemo vrištati, i jedni na druge i sami na sebe. Ponekad ćemo se povrjeđivati i zarezivati. Ponekad ćemo se otimati u svojim ludilima.

 

Ogoljelih tijela bit ćemo mnogo više od ogoljene duše. Ekstazirajući u svakom pokretu, u svakoj misli, riječi, šutnji. Držat ćemo se tako za ruke koje će ponekad gorjeti. Ljubit ćemo jezik koji će nas ponekad povrjeđivati.

 

Dodirivat ćemo si tijela kao da uranjamo prste u nešto više. Seksualnost će dobit novi eho značenja. Ili ćemo pristat na potpunu intimu i predavanje, ili ćemo odvrnut najgori dio sebe i postat tek tijelo nečijih tijela, u nizu. Odluke su naše. Jupiter u Škorpionu tražit će smisao u intimi. Dublji od ispražnjavanja. Dublji od prolaznosti. Veći od noćnih provoda i žeđanja.

 

Iskušavat će nas. Sukobljavati nas u borbi sa samim sobom. Jupiter u Škorpionu lekcija je intimnosti. Bliskosti. Saznanje da možeš pripadati duboko jednoj osobi. Brakovi i veze u kojima već postoje problemi oko seksualnosti sada će moći pronaći rješenje. Neki će pribjegavati aferama, kao i uvijek. Neki će shvatiti da dublje prepoznavanje svog partnera može biti jednako uzbudljivo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4