Evo zbog čega NAJVIŠE PLAČU, i zašto ih DUŠA BOLI: Rak zbog IZDAJE, a Lavovi zbog PONOSA…

Evo zbog čega NAJVIŠE PLAČU, i zašto ih DUŠA BOLI: Rak zbog IZDAJE, a Lavovi zbog PONOSA…

13. prosinca 2017. 0 By Admin

Žena – Riba

Vaš karakter je pun suprotnosti. Možda toga niste ni svesni, ali za većinu ljudi u vašoj okolini ste čudna i neuhvatljiva osoba.
vi se menjate. Nalazite zadovoljstvo da budete obavijeni nekom vrstom magle, ne dozvoljavate da se ona razgrne. vaša sklonost ka sanjarenju i nedefinisanim situacijama navodi na pomisao da ste ponekad “mesečarka”, lišena svakog smisla za realnost.

 

Gruba reč, oštra kritika, zloba, mogu vas raniti do grčevitog bola. Nemate snage da se borite, da uklanjate prepreke na svom životnom putu, puštate da vas drugi vode, priklanjate se njihovim željama. Ipak, ne može se reći da ste lišeni svake inicijative i da se potpuno prepuštate sudbini. Ako naiđete na iskrenu podršku, vi ćete hrabro ići napred.

 

Nepopravljivi ste idealista. volite ili biste voleli da se žrtvujete za nešto veliko da biste ostvarili neki svoj ideal. Prema drugima ste tolerantni do krajnosti, ne volite one koji vas osuđuju i ne trpite prebacivanja i kritike. vaš šarm i prirodnost igraju veliku ulogu u odnosima sa drugim ljudima. veoma ste intuitivni. Kako ste veoma osetljiva osoba, puna uobrazilja, postoji mogućnost da se uplašite od života i njegovih košmara. Vaša ličnost je veoma kompleksna, puna tajni, teško pristupačna. Da bi vas neko voleo, mora dobro da vas upozna.

 

Ljubav vas zbunjuje od prvog trenutka. Ako osetite naklonost prema nekome, niste sigurni u samu sebe, pa je stoga ne otkrivate. Dolazi do čudne situacije: do prestanka ljubavi pre nego što je počela. Kako sumnjate u svoja osećanja, plašite se da vas ona ne odvedu na neželjene staze. Živite u večnom strahu da će ih neko otkriti. U stvari, strepite od mogućnosti da ćete biti prevareni.

 

Patnju ne biste mogli da podnesete. Vi uvek balansirate između želje i uzdržljivosti, i ta ravnoteža vas uljuljkuje. Međutim, doći će dan kada će vaša skrivena osećanja izići na površinu i savladati vašu neodlučnost. Na tom sporom putovanju, potrebno je poštovati izvesna pravila, da se ne biste ponovo vratili u svoju ljušturu. Čovek kome se dopadnete mora se čuvati reči koje bi vas mogle povrediti, postupaka koji bi vas mogli šokirati. U ljubavi, pre svega tražite nežnost, izuzetan takt, čak tajanstvenost. Ne treba nikad zaboraviti da ste veoma osetljivi, romantični. Umete da cenite iskreno poštovanje i da razlikujete lažne reči od pravih.

 

Vama su snovi potrebni, i ako osoba koju zavolite ne može da u njima učestvuje, mora se bar truditi da ih ne razbije. vaš život u snovima neće ništa smetati realnom životu sa voljenom osobom. Ipak, ljubav koja će vas vezati za jednog čoveka neće biti nimalo jednostavna. vaša osećanja uvek će biti puna vrtloga i okrnjena izvesnom nevericom. Živite i stalnom strahu da ćete izgubiti onog za koga ste se vezali i tražite, bez prestanka, dokaze njegove ljubavi i odanosti. Svaki rastanak, čak i kratak, pobuđuje u vama izvesne sumnje…

 

Izvor: Astro net

Stranice: 1 2 3 4