NEMOGUĆE LJUBAVI: Strelac – Rak, Bik – Vodolija… Evo s kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u VEZU

NEMOGUĆE LJUBAVI: Strelac – Rak, Bik – Vodolija… Evo s kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u VEZU

13. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Rak

Ne upuštajte se u vezu sa Strelcem.

Divlji, slobodoumni Strelac uleteće u vaš život poput tornada – i ponekad, to je upravo ono što je potrebno da vas podstakne da se izvučete iz te vaše ljuske. Ali ne možete živeti takvim uzburkanim životom, jer će vas to dovesti u stanje ekstremne teskobe. Ludi raspored (i putovanja) Strelca će se sukobiti sa vašim instinktima za gnežđenjem i čežnjom za smirenim životom.

Kada vas nešto muči, Strelac vam priča šale i ne razume zašto su određene stvari (kao što je provođenje vremena sa porodicom) vama toliko bitne. Razdvajanje je jednostavno bolno.

 

 

Lav

Ne upuštajte se u vezu sa Ribama.

Sanjive, blistave Ribe odmah će vas očarati. Napokon! Čarobni igrač koji će se družiti s vama u nepostojećoj zemlji. Možete doslovno da izgubite tlo pod nogama i doticaj sa stvarnošću i da ostanete do zore sa ovim noćnim bićem. Ali ispod fantazije kriju se mračna raspoloženja Ribe koja mogu postati olujna i depresivna.

Kad Riba upadne u depresiju, ignorišući vaše poruke na neko vreme, vi ćete to shvatiti lično i verovatno će vas jako uznemiriti. Uz to, ni jedno od vas ne zna da upravlja novcem. Ovo bi moglo da vas ostavi u dugovima!

 

 

Devica

Ne upuštajte se u vezu s Vagom.

Napokon! Neko ko može da ceni vaš prefinjen ukus. Prvih nekoliko izlazaka biće čista magija … ako ih možete ubaciti u raspored. Vi zahtevate definiciju. A Vaga vam govori “možda te nazovem”. Pre nego što možete da se opustite, treba da znate da je ta veza zapravo negde krenula.

Vaga se jedva može obavezati na plan koji uključuje večeru. I odbija da se požuruje u romantični zaplet. Vaše strpljenje će postati tanje od anđeoske prašine i napokon iz vas će izroniti frustrirana osoba – a to nikako nije dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4