NEMOGUĆE LJUBAVI: Strelac – Rak, Bik – Vodolija… Evo s kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u VEZU

NEMOGUĆE LJUBAVI: Strelac – Rak, Bik – Vodolija… Evo s kojim znakom definitivno NE TREBA da se upuštate u VEZU

13. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Ne upuštajte se u vezu sa Ovnom.

Ovan je dete Zodijaka, a vi ste onaj koji osigurava sve. Osim ako ne tražite slatko derište, ova kombinacija se brzo može pretvoriti u zavisnost koja ubija romantiku.

Čak i ako ste oboje uspešni poslovni ljudi, Ovan može da oseća kako potpuno opravdano troši vaš teško zarađen novac, dok svoj istovremeno gomila.

 

 

Vodolija

Ne upuštajte se u vezu s Bikom.

Koliko god da se divite romantičnom Biku, njegov strastveni intenzitet mogao bi na kraju da vas dovede do zasićenosti i ludosti. Jednostavno ne možete da shvatite zašto treba da čujete “Volim te” u svakoj poruci ili zašto postaje nesiguran kada planirate prijateljski izlazak bez njega.

Njegova ljubav prema skupim stvarima je nešto što vi kao humanitarni znak nikako ne možete shvatiti. Dok naručuju najskuplja jela, vi bi radije to donirali ili uštedeli za putovanje u Peru. Različite vrednosti će ubiti ovu vezu.

 

 

Ribe

Ne upuštajte se u vezu s Lavom.

U početku ćete biti zaslepljeni velikom viteškom snagom Lava i njegovim galantnim romantičnim gestikulacijama. Vas dvoje ćete otići na “još jedno piće” koje će se pretvoriti u 48-satni maraton.

Ali ko je ta osoba koja vas je oborila s nogu? Vaša želja da uronite u dublje vode biće zaustavljena njegovim neprestanim performansima i hvaljenjem. Ponosni Lav ne pokazuje svoje osetljive strane i to će vas stalno mučiti. Bežite dok je vreme!

Stranice: 1 2 3 4