DNEVNI HOROSKOP za 16. decembar: Jarac sumnja u ljubav, Ovnu prija nečija blizina, Strelac otkriva jednu tajnu

DNEVNI HOROSKOP za 16. decembar: Jarac sumnja u ljubav, Ovnu prija nečija blizina, Strelac otkriva jednu tajnu

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

rak

POSAO
Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama. Velike ambicije treba pravilno dozirati, procenite najbolji trenutak za akciju.

 

LJUBAV
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara Vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi. Svoj odraz najbolje možete videti u nečijim očima.

 

ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

 

lav

POSAO
Hladne glave i sa odredjene distance pažljivije analizirajte nečije ponašanje na poslovnoj sceni. Ponekad su situacije koje zvuče lepo i primamljivo suviše daleko od realnosti.

 

LJUBAV
Psihološka tenzija koju sve više osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi koja Vas uslovljava.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

devica

POSAO
Potrebno je da odgovorite na nečiju ponudu ili na pitanje o poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate ili da prolongirate situacije koje utiču na bolju efikasnost u poslovanju.

 

LJUBAV
Često potiskujete svoja osećanja kako biste sačuvali prividni mir. Ne želite glasno da priznate, koliko Vam nedostaju emotivna inspiracija ili nečije prisustvo.

 

ZDRAVLJE
Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4