DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. decembar: Strelac mora doneti važnu odluku, Bik kreće u osvajanje, Rak u velikom iskušenju..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. decembar: Strelac mora doneti važnu odluku, Bik kreće u osvajanje, Rak u velikom iskušenju..

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!

ŠKORPIJA

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja.

 

 

STRELAC

Trenutni astralni uticaj mogao bi da vam pomogne da shvatite kako osoba za koju ste mislili da je upravo taj koga čekate ili da ga razumete, je nešto sasvim suprotno. Ukoliko imate bilo kakvih ljubavnih namera prema njemu onda je ovo pravi blagoslov, jer ćete moći uvideti i njegovu drugu stranu. Dobro razmislite da li želite da se uspuštate u nešto dublje.
 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4