Mars u Škorpionu do 27. 01. 2018.: Burni događaju obilježiće ovaj period! Jeste li spremni za igru na sve ili ništa?

Mars u Škorpionu do 27. 01. 2018.: Burni događaju obilježiće ovaj period! Jeste li spremni za igru na sve ili ništa?

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Mars, planet koji vlada agresijom, snagom, vitalnošću, jedno od svojih sjedišta ima u znaku Škorpiona. Pored Ovna, gdje mu je sjedište, i Jarca u kojem je egzaltiran, ovo je znak u kojem se Mars osjeća kao “svoj na svome”.

 

 

Ovakav položaj Marsa donosi vrlo jak energetski potencijal i razorne moći, posebno ako Mars zauzima izazovne aspekte ka ostalim natalnim planetima.

 

Mars će u Škorpionu boraviti od 10. 12. 2017. do 27. 01. 2018. godine.

Sve što smo u prethodnim mjesecima tajili i akumulirali kao nezadovoljstvo, sada će izaći na površinu, i to uz veliki prasak! Na globalnom planu, ulazak Marsa u Škorpiona prevodi sukobe s terena diplomacije na teren beskompromisnog vojnog sukoba.

 

Marsova priroda se u prethodnim mjesecima nije mogla ispoljiti i situacija je u posljednjih mjesec i po dana tinjala. Sada sve kočnice popuštaju i kreće konačni obračun! Nema više prilika da se vode dugi iscrpljujući razgovori o primirju, sada radi princip – metak za metak!

 

Na individualnom planu, ovo donosi konačno oslobađanje muškom rodu, koji je u prethodnih mjesec i po dana u nekoj vrsti defanzive. Vratit će se ravnoteža u muško-ženske odnose. Odlučni smo staviti točku na odnose koji nas opterećuju i potražiti sreću na nekoj drugoj strani. Ovoga puta s tranzitnim Marsom u Škorpionu, znamo da kompromisa nema, pogotovo ne onog s vlastitom srećom! Igramo na sve!

 

Ovaj Marsov boravak u Škorpionu prati i Jupiterovo kretanje ovim znakom, što će Marsov učinak dodatno proširiti i osnažiti. Konjunkcija Marsa i Jupitera sama po sebi predstavlja ruku pravde. Mars je ovdje Jupiterov izvršilac. Konjunkcija ove dvije planete će donijeti konačna razrješenja nekih dugih zakonskih sporova, pokrenuti veliki broj izvršenja presuda kao i ostavinskih postupaka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3