Mars u Škorpionu do 27. 01. 2018.: Burni događaju obilježiće ovaj period! Jeste li spremni za igru na sve ili ništa?

Mars u Škorpionu do 27. 01. 2018.: Burni događaju obilježiće ovaj period! Jeste li spremni za igru na sve ili ništa?

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Sve što je pravno neriješeno dugi niz godina, počevši od 2012. godine, kada je Saturn boravio u Škorpionu, sada će početi dobivati svoj epilog. Na globalnom planu, možemo očekivati zveckanje oružjem na područjima pretežno naseljenim islamskim stanovništvom, uz istovremene napore da se stvari ipak zadrže u okvirima diplomacije.

 

Od 21. 12., Mars ulazi u sekstil s Plutonom iz Jarca. Budući da je Pluton savršeniji oblik Marsa i predstavlja njegovu višu oktavu, Mars će biti obuzdan i spriječen da izvrši štetne akcije. U ovim danima će sva snaga biti konstruktivno upotrijebljena, a veliki sukobi biti izbjegnuti promišljenim ponašanjem aktera.

 

Prilika je sada da stvari stavimo pod kontrolu, akcije savršeno isplaniramo i djelujemo samo u slučajevima krajnje nužde. Ovaj aspekt govori i o rješavanju nekog pitanja neočekivano lako, uslijed dobre kontrole obije strane, koje će željeti rasplet.

 

Mars, 17. i 18. 01., zauzima aspekt inkonjunkcije s Uranom koji se nalazi na fiksnoj zvijezdi Al Tais. Ovakav aspekt donosi ishitrene reakcije, padanje u afekt, iznenadni pucanj, nemire u muslimanskom svijetu i generalno na istoku. Ovo su dani u kojima nam je potrebna sva sreća ovog svijeta kako bismo se sačuvali od napada, koji postaju unakrsni.

 

Naglašena je opasnost vođama, viđenijim osobama, mlađim muškarcima. Ishitrenost, bijes, mržnja, pokazuju svu razornu moć. Iznenadne nesreće, eksplozije, zasjede.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3