Mars u Škorpionu do 27. 01. 2018.: Burni događaju obilježiće ovaj period! Jeste li spremni za igru na sve ili ništa?

Mars u Škorpionu do 27. 01. 2018.: Burni događaju obilježiće ovaj period! Jeste li spremni za igru na sve ili ništa?

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Nije trenutak da krenete u akciju po svaku cijenu, povlačenje je sada neophodno, iako će sa svih strana stizati provokacije. Poželjeti ćemo odreagirati kako nikad nismo, kud puklo da puklo! Ovo su dani iritacije, u kojima je neophodno uzdržavanje od svake akcije! Bijes čeka priliku, a najbezbolnije ga je potrošiti kroz bilo koji vid fizičke aktivnosti.

 

Za vrijeme Marsovog prolaska kroz znak Škorpiona, Venera će najvećim dijelom biti u znaku Jarca, od kraja prosinca, pa sve do 19. siječnja. Mars i Venera će imati aspekt sekstila, što konačno daje priliku da se ljubavni odnosi uobliče, te da iz silnih “prijateljstava”, “udvaranja” – dobijemo konkretan oblik.

 

Ovo je period koji će donijeti raščišćavanja sa svime što je u prošlosti ostalo nedorečeno. Bit će ovo prilika da se uspostave čvrste veze zasnovane na obostranom poštovanju i prijateljstvu. Odnosi koji budu započeli će se držati tradicionalnih vrijednosti i vratiti nadu da emotivna stabilnost može postojati i u ludim vremenima.

 

Marsov tranzit kroz Škorpiona će nas probuditi iz letargije, osmjeliti, ali i izazvati na sukobe. Najvažnije je da dobro procijenimo cijenu svega, jer Marsu u Škorpionu treba vremena da krene (fiksni znak), ali kada se pokrene – nazad ne postoji! Po cijenu svega.

 

 

Jovana Milekić / astroportal.in

Stranice: 1 2 3