ZAŠTO VARAJU: Blizanci mrze dosadu i rutinu u vezi, Bik vara kad nestane nežnosti, a Devica će vas izdati zbog JEDNE neverovatne stvari…

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Vagama su najbitniji mir i stabilnost, i ako vi volite da dramite, velike su šanse da će muškarac Vaga potražiti nekog drugog. Vage umeju da prave kompromise, ali to znači da to isto očekuju i od vas. Možda to neće raditi očigledno, ali će u slučaju da ga terate preko granice njegovog strpljenja, može lako ostaviti zbog slađe i nežnije devojke.

Škorpija

Ako ste odani muškarcu Škorpiji, on će učiniti sve za vas. Ipak, ako shvati da vi ne delite iste namere, može se pretvoriti u vašu najgoru noćnu moru. Škorpije mrze neverstvo, i ako primete da njihova devojka flertuje okolo, neće oklevati da je napusti.

 

 

Strelac

Strelac je divlji znak i ima stalnu potrebu za avanturom i zabavom. Lako im sve dosadi i zbog toga ih je teško držati pod kontrolom. Najbolji način da ih zadržite uz sebe jeste da uvek ostanete pomalo misteriozni, tako da nikad ne zna šta da očekuje od vas. Nikad nemojte reći „ne“ ako vas pozove u neku ludu avanturu, jer će u suprotnom naći bolje društvo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4