Oni ne mogu a da se NE DODIRNU: Izmedju ovih Zodijaka GORI ljubavni POZAR STRASTI, a koza im je LAKO zapaljiva od DODIRA!

Oni ne mogu a da se NE DODIRNU: Izmedju ovih Zodijaka GORI ljubavni POZAR STRASTI, a koza im je LAKO zapaljiva od DODIRA!

17. prosinca 2017. 0 By Admin

RIBE

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da čitav život čekaju da se venčaju i da njihova bajka počne, jer imaju zaista bajkovitu predstavu o ljubavi koja treba da traje do kraja života. Nežne, izuzetno pažljive, svakodnevno sitnim pažnjama žele da obraduju bračnog partnera i da mu ispune svaku želju. Koliko god obaveza imala oko supružnika i porodice, Riba će ih sve bespogovorno obavljati jer smatra da joj to ulazi u opis “posla”.

Čak i da se oseti umorno zbog toga, o tome teško da će ikome govoriti. Ista stvar je i ako do komplikacija u braku dođe, jer će smatrati da je to njena greška, čim ona sve čini za svog partnera a on ipak nije zadovoljan. Prelaziće i preko teških reči i grubosti, i iako duboko nesrećna zbog toga što joj se dešava, umeće to da zamaskira poluusiljenim osmehom. Riba nije tip koji se razvodi – ona zaista veruje da je “Da” koje je izgovorila pred Bogom i narodom za sva vremena i da ljubav i brak nemaju reprizu. Taman potpuno na svoju štetu, u stanju je da istrpi sve samo da bi porodica bila na okupu

Stranice: 1 2 3 4 5