Evo kako da otkrijete koje je vaše POLJE BRAKA: Ako je u OVOM znaku, TEŠKO VAMA sa nalaženjem idealnog partnera!

Evo kako da otkrijete koje je vaše POLJE BRAKA: Ako je u OVOM znaku, TEŠKO VAMA sa nalaženjem idealnog partnera!

19. prosinca 2017. 0 By Admin

Natalna karta otkriva mnogo toga o nama samima, a naročito podznak koji određujemo u odnosu na sat i minut kada smo rođeni. Tako ovo prvo polje natalne karte beleži naše osobine, vrline, mane i nalazi se nasuprot sedmog polja, polja braka, koje krije tajne o porodici i partneru. Pre nego što zavirite u ono što su vam zvezde odredile za bračnu sreću, pronađite svoje bračno polje u odnosu na podznak.

Podznak: Ovan Polje braka:Vaga

Podznak: Bik Polje braka: Škorpija

Podznak: Bliznaci Polje braka: Strelac

Podznak: Rak Polje braka: Jarac

Podznak: Lav Polje braka: Vodolija

Podznak: Devica Polje braka: Ribe

Podznak: Vaga Polje braka: Ovan

Podznak: Škorpija Polje braka: Bik

Podznak: Strelac Polje braka: Blizanci

Podznak: Jarac Polje braka: Rak

Podznak: Vodolija Polje braka: Lav

Podznak: Ribe Polje braka: Devica

POLJE BRAKA U OVNU

Potreban vam je energičan i borben partner, neko ko će vas osvojiti svojom akcijom. Po prirodi ste mirni, ponekad i dosta neodlučni, pa će vam i te kako odgovarati da pored sebe imate nekog ko će preuzeti kormilo vašeg života. Uživaćete u tome da se utopite u partnerovoj snazi, ali i prepustite njegovoj dominaciji koja će vam goditi.

Vaš supružnik mogao bi biti neko ko radi posao u uniformi, ko voli sport i prirodu i ko je strastven i preduzimljiv. Neće biti statičan, štaviše, uživaće u pokretu i druženju i živeće život punim plućima. Njegova avanturistička priroda možda će vam na trenutke i smetati, ali on će vas ohrabrivati i podsticati u životu. U njemu ćete naći željeni oslonac i snagu.

POLJE BRAKA U BIKU

Vašoj strastvenoj, ali emocionalno potisnutoj prirodi odgovaraće partner koji je u isto vreme i čvrst i nežan. Veliki su izgledi da upoznate nekog ko je pouzdan, ko će vam pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost. Zdušno će se brinuti za porodicu tako da ni vi ni vaša deca nećete biti uskraćeni ni za šta. Pored sebe ćete imati nekoga ko će uživati u bračnom i porodičnom životu, dobroj hrani i dobroj kapljici.

Na njega ćete moći da se oslonite u svakom trenutku, a znaće da vas i mudro posavetuje. Partner će biti praktičan, racionalan i s obe noge čvrsto na zemlji. Na seksualnom planu ćete se odlično slagati i bićete jedno drugom velika podrška. Kući će uvek dolaziti s nekim malim darom, sitnicom koja otkriva romantičara u njemu, ali i potrebu da vam na takav način pokaže koliko vas voli.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4