Evo kako da otkrijete koje je vaše POLJE BRAKA: Ako je u OVOM znaku, TEŠKO VAMA sa nalaženjem idealnog partnera!

Evo kako da otkrijete koje je vaše POLJE BRAKA: Ako je u OVOM znaku, TEŠKO VAMA sa nalaženjem idealnog partnera!

19. prosinca 2017. 0 By Admin

POLJE BRAKA U BLIZANCIMA

Nemirni ste i nikako vam ne odgovaraju previše ozbiljni i statični tipovi. Vaš partner će biti neko ko će deliti vašu energiju i entuzijazam. Privući će vas svojom elokvencijom i inteligencijom i pružiće vam mnogo razonode i uzbuđenja jer vi ne podnosite rutinu i dosadu. Odlično ćete se dopunjavati i imaćete srodnih tema za razgovor. Dobro ćete se i zabavljati, a pošto oboje volite putovanja, i to će često biti na listi vaših prioriteta.

Partner će znati da vas razveseli i nasmeje kada ste tužni. Trudiće se oko vas i, iako neće biti previše spretan u iskazivanju ljubavi, na neki drugi način će vam pokazati da mu je stalo do vas. Ponekad će biti pomalo detinjast i površan, ali njegov šarm će vas uvek razoružati.

POLJE BRAKA U RAKU

Vama u braku predstoji partner koji će biti jako emotivan i osećajan, romantičan i nežan. Vašoj suzdržanoj i opreznoj prirodi odgovaraće njegova toplina. Pomalo ste nesigurni i vrlo oprezni kod ljubavnih odabira, ali u susretu s njim odmah ćete osetiti da je to ono pravo. Godiće vam njegova spremnost da vam u svakom trenutku pomogne, bilo savetom, moralno ili finansijski.

Moći ćete da se oslonite jedno na drugo, a on će uspešno izlaziti na kraj s vašim depresivnim raspoloženjima. Partner će biti naročito gostoljubiv i druželjubiv, pa će vaša kuća uvek biti puna prijatelja i rodbine. Negovaće tradicionalne vrednosti, što će vama odgovarati. Zajedničkim snagama podizaćete svoju decu i bićete jako složni roditelji.

POLJE BRAKA U LAVU

Vaš bračni partner će biti vrlo vesela, srdačna i topla osoba. Voleće da bude u centru pažnje i u vašem odnosu često će baš on biti ona jača strana. Moći ćete da se uvek oslonite na njega jer će vam pružati zaštitu i sigurnost. U vašem domu uvek će biti veselo i mnogo gostiju, a vaš partner glavni zabavljač celog društva.

Najviše će vas privući svojom iskrenošću i direktnim nastupom, osobinama koje vi visoko cenite. Privlačnost će se dogoditi već prilikom prvog susreta, a upoznavanje će ići spontano. Možda će vam ponekad smetati njegova egocentričnost, ali njegov šarm i osmeh uvek će vas razoružati. Imaćete uz sebe osobu koja će biti vaš čvrst oslonac, rado će vas izvoditi negde i s ponosom pokazivati u svom društvu i krugu porodice

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4