Evo kako da otkrijete koje je vaše POLJE BRAKA: Ako je u OVOM znaku, TEŠKO VAMA sa nalaženjem idealnog partnera!

Evo kako da otkrijete koje je vaše POLJE BRAKA: Ako je u OVOM znaku, TEŠKO VAMA sa nalaženjem idealnog partnera!

19. prosinca 2017. 0 By Admin

 

POLJE BRAKA U JARCU

Vama treba neko emotivan, ko može proniknuti u tajne vaše psihe. Teško otkrivate osećanja, često ste i previše oprezni u odabiru svog životnog saputnika, zbog čega možete propustiti neku dobru priliku. Privlače vas zrelost i iskustvo, tražite partnera jake i izgrađene ličnosti, nekog ko teži stvaranju porodice i kojoj je dom centralno mesto u životu.

Treba vam neko ko vam je jako sličan i ko teži stabilnom odnosu s mnogo međusobnog poverenja i iskrenosti. Vaše polje u Jarcu pokazuje da ćete naići na nekog ko je situiran, ko radi i jako je vredan. Partner će se brinuti o vama i osiguraće vam egzistenciju. Ali vi se panično bojite prevare, pa ga možete tlačiti čestim proverama kuda se kreće. Opustite se i nemojte toliko biti u grču.

POLJE BRAKA U VODOLIJI

Vaš idealan partner bio bi neko ko će vam u isto vreme biti i ljubavnik i veliki prijatelj. Jako vam je bitna komunikacija u odnosu, čak i više od samog seksualnog slaganja ili strasti. U braku ćete tražiti mnogo slobode i bežaćete od svakog ko deluje sputavajuće na vas. Privlače vas originalni ljudi, pa je sigurno da se nećete vezati za nekog ko je predvidiv ili previše kućni tip.

Vama trebaju stalna uzbuđenja, pa priželjkujete nekog s kim ćete moći da uživate punim plućima. Druga strana mora biti slobodoumna, modernih shvatanja, neko ko ne robuje pravilima. U očima drugih delovaćete kao skladan par, ali brak će vam biti pun uspona i padova, pa se na dosadu sigurno nećete žaliti.

POLJE BRAKA U RIBAMA

Kako ste po prirodi vrlo racionalni i analitični, potreban vam je emotivan i saosećajan partner koji će razumeti vaše česte promene raspoloženja, ali i neko ko će moći da trpi vašu sitničavu i kritičku prirodu. Iako vas privlače osobe koje su slične vama i koje su praktične i realne kao vi, vama ipak odgovara drukčiji tip partnera.

Naiđete li na nekog ko je romantičan, nežan i emotivan, to će biti pravi izbor za vas. Treba vam partner koji će umirujuće delovati na vašu nervoznu i nemirnu prirodu i koji će moći da se nosi s vašim visokim zahtevima. On će vas naučiti da se više opuštate i da ne doživljavate život toliko ozbiljno. Takav emocionalni partner će vas smekšati i opustiti, pa ćete se manje brinuti o sitnicama i nebitnim stvarima.

 

 

ZENA.BLIC.RS

Stranice: 1 2 3 4