Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Dame rođene u znaku Riba preuzimaju inicijativu

Ribe su od ulaska Jupitera u znak Škorpiona u dosta dobrom odnosu same sa sobom. Mlađi pripadnici znaka Riba će biti baš avanturistički raspoloženi, jer tu je Mars sa Jupiterom. Mars u konjukciji sa Jupiterom daje obilje energije i entuzijazma. Može se desiti da pripadnice (žene) znaka Riba preuzmu inicijativu u ovom periodu.

 

Ribe sada veruju u svoje sposobnosti i učiniće sve da krene akcija. One sada ne prihvataju NE kao odgovor. Sa puno odlučnosti pristupaju realizaciji akcije, i putovanjima. Ovaj aspekt donosi jake i odlučne osobe. Ovaj aspekt predstavlja visoke ambicije, bogatstvo i sreću, pa bi se moglo desiti da se pomeša biznis i ljubav. Sve je legitimno samo ako se vi dobro osećate. Sredina januara će biti baš aktivna za Ribe u svakom pogledu. Uživajte, bar vi to umete!

 

Ovan u ovoj lunaciji ima priliv malo veće energije, ali to bi moglo biti zamka. Još uvek se ne osećaju stabilno zbog Urana u njihovom znaku. Vladar Ovnova, Mars, u Škorpiji inicira snažnu individualnost, često i hrabrost i odlučnost bez mnogo razmišljanja. Takođe, Ovnovi osećaju priliv i mentalne snage, pronicljivosti i energičnosti, što može uticati jako pozitivno kod započinjanja bilo kakvih aktivnosti.

 

Osim toga, Mars u Škorpiji ukazuje i na intenzivna i istrajna osećanja koja osobi neretko predstavljaju pouzdan i čvrst izvor unutrašnje energije i daju joj dovoljno snage da se u teškim životnim situacijama znatno lakše izbori sa mnogim problemima. Prva polovina januara će Ovnove baš gurati u sve te akcije. Savetujem im da budu oprezni, jer će sve njihove ishitrene reakcije kontrolisati uskoro Saturn iz Jarca. Pa mogu da pate, često menjaju raspoloženje i budu nervozni. Mars u Škorpiji neretko ukazuje i na to da osoba poseduje izražen magnetizam ličnosti i da voli da što snažnije uživa u svojim čulima.

 

Bikovi su praktično učesnici ove lunacije ali samo na kratko. Može biti da su se malo opustili (raspustili) ipak su praznici tu pa ko će, ako ne Bikovi? Da pokažu šarm, apetit, zavodljivost… ali univerzum ima balans za sve, samo da bi nas sačuvao od nas samih! Tako da za Bikove malo rashlađivanje predstoji upravo od 25. decembra, a partneri nikad jači prate ih u stopu ali iza leđa. Snažan i pouzdan, Bik je prvi kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada.

 

Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okruženi materijalnim zadovoljstvima. Urođena senzualnost će se malo ohladiti tražeći dokaze za svoju ljubav i svoje emocije. Od 18. januara će tražiti potvrdu od prijatelja da je ispravan. Tvrdoglavost je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja, kako bi sve bilo po standardima. Kao zemljani znak, on je opterećen svojom sigurnošću, pa samim tim i zaštitom kuće i porodice od negativnih uticaja, što bi moglo biti dovedeno u pitanje u drugoj polovini januara.

 

Blizancima je ovo vreme mirovanja, ali znak u kome se nalazi vladar Blizanaca, Merkur, ih ne podržava. Čini ih defokusiranim, malo izgubljenim i sve je to u polju partnera. Merkur se Strelcu nalazi u znaku svog izgona, što u startu govori o tome da planeta ne razume ciljeve znaka u kome se nalazi. Merkurov posao je da sračuna, logički proceni, donese ispravnu odluku, bez pristrasnosti prema određenim stranama.

 

Ovo čini vreme nemira za Blizance koji su u formalnim partnerskim odnosima. Ovo će potrajati do 23. decembra. Ne zamerite mu kada zakasni, njemu se zaista može desiti da zaboravi na vreme. Dodir Merkura i Saturna oko 13. januara može inicirati teške misli, i maštanja o prošlosti. Mogući su pozivi, poruke od osoba iz prošlosti. Međutim, optimizam ipak ostaje, jer Merkur u Strelcu nije sklon mazohističkom pristupu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4