Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

Horoskop otkriva šta će vašem znaku doneti kraj 2017. i početak 2018. godine: Zamka za Device, iskušenje za Škorpiju

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Retrogradni Merkur donosi izraženiju opasnost od započinjanja nekih aktivnosti ili nekih poslova bez adekvatne pripreme ili bez dovoljno jasnog i dovoljno preciznog ili dovoljno realnog plana i odgovarajućeg razmatranja situacije, što sa sobom nosi i povećani rizik od javljanja prepreka, problema i neuspeha u pokušaju realizacije takvih zamisli i planova. Oko 13. januara treba se čuvati od lakšeg upadanja u nekakve životne “zamke”, vezane za primarnu porodicu.

 

Vagama je ova lunacija donela mogućnost da bez ikakvog stida ili okolišanja iskažu svoje sustinske potrebe. Vladarka Venera se nalazi u znaku Strelca. Venera u Strelcu je ona koja je željna slobode i koja istu tu slobodu ne može da pokloni nikom drugom. Večiti osmeh na licu sada može biti samo privid.

 

S obzirom na to da ovom Venerom vlada Jupiter, koji je vodi u Škorpiona u strast sa Marsom, Vage će pokazati svoju neobičnu i prikrivenu osobinu, strasti. Neverovatno ali stvarno, u ovoj lunaciji Venera pravi čak osam aspekata, što će reći da Vagama uopšte neće biti dosadno. Zahlađenje strasti će se dešavati od 25. decembra i onda će se pokazati sasvim drugo lice Vage.

 

 

Harizma znaka Škorpiona, u ovoj lunaciji se otvara prema svetu. Mračniju, zatvoreniju, nedokučivu stranu ostavite za neko drugo vreme. Osvojite svet nezavisnošću, slobodom, srećom i znanjem jer vas Jupiter podržava svojom veličinom i svojim autoritetom. Možete za predstojeće praznike planirati veoma egzotična i daleka putovanja.

 

Nikad ne razmišljajte o tome da vežete nekog za sebe. Škorpioni koji su u formalnim partnerskim odnosima, braku, imaće sa partnerom veoma ozbiljne razgovore o potencijalnim planovima za velike odluke. Neki Škorpioni mogu pasti u iskušenje Jupitera, pa su moguće neke afere sredinom januara 2018. Jupiter otkriva avanturističku prirodu Škorpiona koji pored putovanja voli i neobične erotske igrice na nekim neobičnim skrivenim mestima koja odišu nekom misterioznošću. Sve je dobro, što se dobro završi!

 

 

Izvor: Profesionalna astrologija

Stranice: 1 2 3 4