Mesec je u znaku Raka do 8. januara 2018: Period za romantična osećanja i najlepše ljubavne želje!

Mesec je u znaku Raka do 8. januara 2018: Period za romantična osećanja i najlepše ljubavne želje!

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Kako je Mesec u Raku u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Saznajte u nastavku…

 

Mlad Mesec u Strelcu, 18. decembra, savršena je energija optimizma, veselja i opuštenosti, baš kakva treba da bude za praznike. Dopustimo da se naši planovi razmašu, da nas vizije povedu gde srce želi da ode.

 

Neka želje budu velike, jer što više tražimo od života, više ćemo i dobiti, ako se i sami potrudimo, naravno. Mlad Mesec uvek znači početak nečega što ćemo razvijati idućih pola godine. Za Blizance, Vodoliju i Lava nešto se važno i srećno pokreće u ljubavnoj vezi. Rak i Ribe kreću prema važnoj poslovnoj promeni.

 

Bik, Škorpija i Devica postavljaju novi temelj stabilnosti, posebno one finansijske. Ovan, Strelac i Vaga poželeće jasnije da izraze svoje stavove, dokazuju se znanjem, ovo je početak učenja i podučavanja, širenja horizonata. Za Jarca počinje uzbudljivo duhovno putovanje.

 

Napuštanjem svakodnevice i u prazničnom raspoloženju, uz prvu četvrtinu u Ovnu, 26. decembra, čini nam se da znamo kako da rešimo sve probleme koje imamo. Samopouzdanje i unutrašnji osećaj snage ohrabruju nas da u sebi donesemo neke važne odluke. Ovan i Vaga, Rak i Jarac najnestrpljiviji su, žele smesta da krenu u akciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2