Mesec je u znaku Raka do 8. januara 2018: Period za romantična osećanja i najlepše ljubavne želje!

Mesec je u znaku Raka do 8. januara 2018: Period za romantična osećanja i najlepše ljubavne želje!

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Uz sjajnu svetlost punog Meseca u Raku, 2. januara, jasno ćemo videti neke događaje iz prošlosti i njihovo značenje. Sa bliskim osobama spremni smo da podelimo intimna razmišljanja, pa i tajne. Teško nam je da se otrgnemo iz topline doma kako bismo zakoračili u novu godinu. Zapitajmo se šta nam daje osećaj sigurnosti.

 

Ovan, Lav i Strelac lakše će krenuti napred ako reše teške zadatke koje su gurali pod tepih, posebno one vezane uz porodicu. Oproštaj je čarobna reč. Rak, Ribe i Škorpije znaju da je ljubav ono što im daje sigurnost.

 

Pokazaće šta je romantično i snažno. Jarac, Devica i Bik imaju silnu potrebu za druženjem, glavni su organizatori zabava, prijateljima će otvoreno pokazati koliko su im važni. Blizanci, Vaga i Vodolija osvestiće da im je materijalna strana života važnija nego što su mislili pa odlučuju ozbiljno da rade na finansijskoj sigurnosti.

 

Opadajući Mesec, njegova druga četvrtina, 8. januara je u Vagi pa je to pravo vreme da nešto pustimo. Pustimo očekivanja koja smo sami sebi nametnuli nadajući se da ćemo tako biti bolje prihvaćeni i ostaviti utisak uspešnosti. Ne moramo ispunjavati očekivanja drugih, podsetimo se na to da prvo moramo prihvatiti sami sebe!

 

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2