ON ĆE IMATI I NOVAC I LJUBAV: Ovaj horoskopski znak čeka VELIKA SREĆA u 2019. godini!

ON ĆE IMATI I NOVAC I LJUBAV: Ovaj horoskopski znak čeka VELIKA SREĆA u 2019. godini!

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Ovaj horoskopski znak biće glavna zvezda 2019. godine: Znak koji je često neshvatljiv za druge ljude, koji često menja ponašanje, ali niko ne može da mu ospori zadivljujuću inteligenciju, može posebno da se raduje novoj 2019. godini, jer će konačno dobiti svojih “pet minuta”, pa i više od toga.

 

U pitanju je Vaga, koja se pominje kao najglamurozniji znak u 2019. jer će sve raditi sa stilom i privlačiti pažnju na svakom koraku.

 
 

Pa, drage Vage, 2019. godina poziva vas na uravnotežen pristup, veliki broj prilagođavanja i kompromisa sa vaše strane je na vidiku, ali imate velike šanse da ove godine steknete ime i slavu na duži period. Vreme je povoljno da formirate dobre odnose sa svima oko sebe. U ljubavnim odnosima, naročito sa novim partnerom, postupajte s oprezom.

 

Ova godina će doneti situacije u kojima ćete bolje razumeti svoje emocionalno ja, ali ostanite vrlo pažljivi prema osećanjima drugih ove godine. Biće značajnih promena u životu Vaga u 2019. godini. Vi ćete biti veoma ambiciozni i pokazaćete veliku količinu energije i volje.

 

Međutim, treba da znate da sreća i bogatstvo nisu na vašoj strani u ovoj godini i da vas čeka mnogo napornog rada. Iako na početku stvari izgledaju kao da su bez ikakvog reda, ipak, sve će tokom godine leći na svoje mesto. Samo prihvatite svoje izazove iz dana u dan i videćete da se vaše finansije mogu povećati iz različitih izvora, ali onda se nemojte previše opustiti i prepustiti uživanju i trošenju.

 

Takođe, lični i profesionalni put pred vama može biti malo “grbav”. Ali, uprkos tome, veze koje ćete tek oformiti mogu vam pomoći da dođete do željenog odredišta. Držite svoje emocije pod kontrolom. Ipak, najveći rast karijere predviđen je za drugu polovinu godine. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2019. godine i savetuje vam se da budete oprezni u finansijskom smislu.

 

Saturn je takođe retrogradan između aprila i septembra. I ovo upućuje da Vage budu prilično oprezne. Budite pažljivi oko pitanja vezanih za vašu vezu.

 

 

KARIJERA

U 2019. godini Vage će moći da dobro obavljaju svoj profesionalni život zahvaljujući povoljnim planetarnim rasporedima ove godine. Vaše ambicije i aspiracije će sada dobiti novi pravac. Promocije, povećanje prihoda, unapređenja i priznanja će stizati kako godina bude odmicala. Ali napredak nije lak. Pokušajte da izvučete srdačne odnose sa nadređenima i kolegama na radnom mestu.

 

Takt i diplomatija će sada praviti čuda u oblasti karijere za Vage. Izazovne situacije dolaze i tada je na vama da upotrebite i iskoristite vašu unutrašnju energija da se izborite sa ovim izazovima. Odnos s klijentima bi bio ključ za preživljavanje u ovoj godini.

 

 

LJUBAV

 

Na emotivnom polju, Vage bi mogle poboljšati kvalitet svog ljubavnog života više nego prethodnih godina. To je vreme kada će vam se još više približiti partner ili supružnik. Međutim, to bi zahtevalo zbližavanje i kompromise sa vaše strane radi interesa u vašim odnosima. Uverite se da su vaše stajalište i položaj u vezi za sada nepoljuljani.

 

Vage koje su same mogle bi doživeti potencijalne važne susrete ove godine. Oni koji su već u vezi očekuju da sazri trenutak za talas otvorene, direknte komunikacije s partnerom. Deljenje, razgovor i briga, to su ključne reči za ovaj period, naročito ako osetite da nailazi talas nesuglasica i konflikata.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3