ON ĆE IMATI I NOVAC I LJUBAV: Ovaj horoskopski znak čeka VELIKA SREĆA u 2019. godini!

ON ĆE IMATI I NOVAC I LJUBAV: Ovaj horoskopski znak čeka VELIKA SREĆA u 2019. godini!

19. prosinca 2017. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE

Vage mogu da očekuju ogroman nivo energije i to tokom čitave godine.

Međutim, dijeta i vežbanje moraju biti stalni kako bi se izbegle nevolje koje mogu doći kasnije tokom godine. Izbegavajte hranu s visokim sadržajem masti zato će vam sistem za varenje možda neko lošije funkcionisati.

Obezbedite i telu i umu dobre vežbe i uskladite ih. Držite se dalje od neaktivnog načina života jer bi to ove godine imalo ozbiljne posledice po vaše opšte zdravlje. Bavite se sportom, idite na avanturističko putovanje, radite mentalne vežbe i tako ćete na kraju godine videti jednu bolju verziju sebe. Oslobodite se stresa i naprezanja vaših impulsa u narednom periodu.

PORODICA

Vagama će porodični odnosi biti prilično skladni u 2019. godini. Uravnoteženiji pristup će se videti u odnosima sa članovima porodice u narednom periodu. Trenutne veze će se očuvati, a moglo bi doći i do proširenja porodice putem braka i rođenja beba. Takvi srećni događaji doneće radost i sreću u vaš dom.

Nemojte se zalagati za neslaganja, izbegavajte sporove i svađe svake vrste za godinu dana. Budite ljubazni i nežni i pokušajte da osvojite ljude i njihovu pažnju vašim suptilnim ponašanjem. Međutim, zadržite svoju ličnost netaknutom. Strpljenje će vam se isplatiti.

lovesensa.rs

Stranice: 1 2 3