HOROSKOP ZA VIKEND: Evo kakvu ljubav i tajne donosi Mesec u Ribama (do 25. decembra)

HOROSKOP ZA VIKEND: Evo kakvu ljubav i tajne donosi Mesec u Ribama (do 25. decembra)

22. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Mesec u Ribama odličan je i za one koji će za praznike biti sami jer podiže veo između ovog sveta i ono spiritualnog te možemo osetiti duhovne vodiče oko sebe i znati da nismo sami.

 

“U stvarnosti zapravo nikad nismo sami, ali možemo se osećati usamljeno”, kaže G. Scott. Ovaj je Mesec u sekstilu sa Saturnom i Suncem u Jarcu.

 

Ne samo da ćemo preuzeti svoj deo odgovornosti vezane uz to čime možemo pridoneti vezama i situacijama nego smo istovremeno dovoljno nesebični da služimo drugima, ne osuđujemo, otpuštamo stvari, pustimo da prođe nešto što bi inače izazvalo sukob

 

U nedelju, Mesec je i dalje u Ribama te je s nama njihova velikodušna, miroljubiva energija. Mesec je u trigonu s planetom sreće Jupiterom u Škorpijom, Venerom, planetom ljubavi i lepote, više ne juri za uzbuđenjima jer ulazi u znak Jarca, gde je kudikamo uzemljenija, ozbiljnija te živi ovde i sada.

 

“To je savršena energija za praznike, niste previše usredsređeni na sebe, nego možete uživati u društvu drugih ljudi”, kaže astrolog.

 

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2