BURNA GODINA JE PRED NAMA: Otkrijte šta to SUDBINA donosi Vodoliji u maju, kome stiže VELIKI NOVAC, i ko će Ribama vratiti VJERU U LJUBAV!?

BURNA GODINA JE PRED NAMA: Otkrijte šta to SUDBINA donosi Vodoliji u maju, kome stiže VELIKI NOVAC, i ko će Ribama vratiti VJERU U LJUBAV!?

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vodenjak

Ljubav

Možete puno razgovarati o izlascima i odgovarati se od romantike. Slušajte osobu s kojom ste izašli i vaša večer će duže potrajati. Pazite na izlaske koji će se odigrati kada Merkur bude retrogradan jer će vam tada biti teže. Skupite hrabrost i pozovite van nekoga tko vam se već neko vrijeme sviđa.

Vjerojatno ćete se susresti s nekim posebnim od 25. travnja do 20. svibnja i u danima od 22. do 21. lipnja jer su to sretni dani za ljubav. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi. Izlazak s nekim može biti izazov ali izlazak u grupi može smanjiti napetosti. Ako upoznate nekoga tko vas zanima, uvijek možete sljedeći put izaći samo s tom osobom.

Sunce ulazi u područje nove ljubavi i romantike 22. svibnja i osvjetljava vaš ljubavni život do 21. lipnja. Pojavit će se intenzivna energija koja vam donosi ljubav. Vjerojatno ćete biti vrlo sretni i naći ćete mnogo zajedničkih tema. Ako ste sami, dobro otvorite oči! Mogli biste nekoga upoznati u slobodno vrijeme.

 

Od 30. svibnja do 13. lipnja imate priliku pronaći ljubav. Vježbajte svoje komunikacijske vještine jer će vam dobro doći. Nove ljude koje susretnete privući ćete kroz razgovor, šale i zajedničke interese.

Mladi Mjesec 13. lipnja nalazi se u vašoj ljubavnoj zoni i pružit će vam novi pogled na ljubav. Iskoristite ovu priliku i pustite da se emocije prirodno razvijaju.

Do 8. studenog vaš će ljubavni život dobiti poticaj kada se Jupiter pridruži zabavi. Očekujte romantične avanture. Ovo će zabavno razdoblje trajati do 2019. godine i idealno je vrijeme za sve koji traže ljubav. Ako ste u braku, onda će ova energija donijeti uzbuđenje i mogućnosti za jačanje ljubavi.

Iskrenost je za vas najvažnija. Čak je i ružna istina bolja od laži. U brak ćete ući iz ljubavi kada pronađete pravog partnera.

Pomrčina Mjeseca 31. siječnja postavit će pozornicu za ponovno razmatranje partnerstava. Brakovi mogu biti stresni ali imate priliku ponovno razmisliti o razlozima zbog kojih ste ušli u brak. Nemojte se ništa zahtijevati jer to neće funkcionirati. Naučite cijeniti partnera i sve što čini za vas. Nemojte ga uzimati zdravo za gotovo.

Od 23. srpnja do 24. kolovoza u fokusu je vaš brak ili partnerstvo. Provedite vrijeme zajedno i stvorite lijepu povezanost.

 

Pomrčina Sunca u vašoj zoni partnerstva 11. kolovoza je siguran znak da možete ponovno razmišljati o ljubavi. Ovaj poseban dan je početak nečeg izuzetnog. Ta će osoba trebati vašu pozornost i vi ćete ju rado dati. Obratite pažnju i uskoro ćete naći osobu s kojom ćete dijeliti život. Ovo je pozitivna energija koja će trajati oko šest mjeseci.

Čekaju vas tri solarne pomrčine ove godine 15. veljače, 13. srpnja i 11. kolovoza. Imat ćete dojam da su se nad vašu ljubav nadvili tamni oblaci. Ti trenuci vjerojatno neće dugo trajati ali mogu signalizirati početak napetog razdoblja u braku ili drugim odnosima. Ne možete biti zaljubljeni cijelo vrijeme i postoje dani koji su bolji za ljubav od drugih. Prihvatite te dane u tišini i ne planirate velike romantične događaje.

Izbjegavajte ulaženje u rasprave između 23. ožujka i 15. travnja, te od 26. srpnja do 19. kolovoza i između 17. studenog i 2. prosinca 2018. Nemojte potpisivati ​​ugovore ni ulaziti u brak. Nemojte ni potpisivati razvod. Pričekajte da prođu ovi izazovni trenuci. Kada se raščisti konfuzija u glavi, vidjet ćete izlaz.

Nemojte se obvezati, zaposliti se ili vjenčati između 5. listopada i 16. studenog jer su to loši dani za početke.

 

 

Posao

Definitivno ćete moći ostvariti svoje ambicije. Znate raditi i dobiti ono što želite fokusiranim i upornim radom. Ovo je izvrsna kvaliteta koja će vam uvijek dobro doći. Ne morate previše raditi jer ćete umjesto nove pozicije dobiti živčani slom. Zapamtite da niste svemoćni. To znači da, kada imate izbor, stvarno trebate nešto odabrati jer ne možete trčati za dvije stvari istovremeno. Usredotočite se na područje koje vam se čini najvažnije.

U određenim razdobljima godine morat ćete dodatno pripaziti na novac. Prvo, to neće trajati dugo. I drugo, ova lekcija vam je zbilja potrebna. Nećete to odmah razumjeti. Ponekad je jednostavnije i pravilnije samo raditi oslanjajući se na vlastite instinkte ili znanja. Ne biste se trebali bojati napretka i poteškoća.

Ovo će biti odlično vrijeme za one koji su spremni krenuti naprijed, bez obzira na sve. Prošlo je vrijeme za eksperimente.

Sada imate stabilnost i povjerenje u vlastite sposobnosti. Morate biti spremni na sve.

 

 

Financije

Za vas je ovo godina stabilnog napretka. Prva polovica godine bit će bogata raznim mogućnostima. Sami ćete odrediti sve nijanse bez posebnog napora. Vjerojatno će netko vama blizak morati posuditi novac od vas. Niste tip osobe koja bi nekoga ostavila na cjedilu. Nećete tako skoro dobiti taj novac a kada imate specifične planove, trebat će vam što prije. Takva prilika se neće uskoro ponoviti i morat ćete izabrati što učiniti. U određenom trenutku ima smisla razmisliti o strogoj štednji. Ova je privremena mjera uistinu neophodna jer će vam omogućiti značajnu zaradu u bliskoj budućnosti.

Još jedan aspekt koji će vam biti važan odnosi se na vaš stav prema životu. Razmislite o činjenici da nitko neće imati koristi od vaše patnje. Nećete moći raditi svoj posao i izgubit ćete novac. To se odnosi na Vodenjake koji vode posao jer si apsolutno ne mogu priuštiti ostavljanje stvari bez nadzora. Kada najgore prođe, možete otići na pravi odmor. Strategija je u svemu vrlo važna. Neki muški Vodenjaci će potrošiti dosta novca na nekoga koga vole. Ne brinite, nećete požaliti.

 

 

Zdravlje

Ove godine ćete biti najsnažniji znak. Nijedna životna nesigurnost vas neće izbaciti iz ravnoteže. Naravno, uvijek postoje oni koji se vole poigravati svojim zdravljem. Mogli biste riskirati, neprestano testirati snage, pogoršati kronične probleme, izazvati nove ozljede koja će zauzvrat dovesti do dugotrajnih bolesti. Naravno, to je sve samo jedna od mogućnosti. Možete raditi dan i noć, i značajno poboljšati svoju financijsku situaciju. Međutim, to može dovesti do pogoršanja kroničnog gastritisa koji se lako može pretvoriti u čir.

Neke od vas će mučiti nesanica. Pojavit će se vrlo spontano, a na prvi pogled za nju neće biti razloga. Ako uspijete usporiti i razmisliti, vidjet ćete da postoji razlog. Uzrok bi trebao biti eliminiran do proljeća, inače će se stanje pogoršati. Ove godine šetnje mogu postati lijek. Idite u prirodu i dopustite joj da vas liječi.

 

 

Ribe

Ljubav

Od 20. svibnja do 14. lipnja Venera će donijeti atraktivnu energiju. Ovo je vrijeme da se upoznate s novom ljubavlju ili obnovite staru. Izaberite dobre ljude. Ovo je vrijeme za vjeru u ljubav. Otvorite srce i pustite da vam ljubav dođe.

Od 21. lipnja je dobro vrijeme za izlazak s nekim posebnim. Upoznajte se s nekim i odvažite se učiniti prvi korak.

Pomrčina Sunca 13. srpnja donosi novi početak ili novu ljubav. Ta će planetarna energija pružiti šansu za kratki susret s osobom koja može ili ne mora biti ono što tražite.

Od 24. kolovoza ćete fokus usmjeriti na brak. Ako niste zainteresirani za brak, opuštajte se i provedite vrijeme sa ljubavlju svog života.

 

Lijepa Venera donosi sretna vremena od 11. do 25. srpnja. Od 26. srpnja do 7. kolovoza veze mogu postati napete. Nije ništa strašno i brzo će proći. Energija dolazi u ciklusima i na kraju će se stvari poboljšati.

Mladi Mjesec u Djevici 9. rujna nudi početak za nešto čudesno. Dajte partneru poštovanje i vrijeme koje zaslužuje.

Od 7. do 23. rujna je najbolje vrijeme za razgovor o odnosu i planiranje budućnosti. Udovoljit ćete partnerovim mislima i željama. Moglo bi se dogoditi da odlučite ozakoniti vezu ili postati par.

Pripazite na svoje riječi jer imaju moć povrijediti partnera. Svaka ljubav prolazi kroz različite faze. Obratite pozornost na partnera. Ako ste sami, izbjegavajte izlaske na slijepo.

Pripazite na tri razdoblja retrogradnog Merkura: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza, i od 17. studenog do 6. prosinca. Pažljivo koristite riječi kako biste izrazili svoju ljubav. Budite u kontaktu sa svojim partnerom nekoliko puta dnevno.

 

 

Posao

Ova godina je iznimno obećavajuća. Prije svega, uočit ćete nove mogućnosti. Ovo je važno jer ste već dugo zaglavljeni na jednom mjestu i ne vidite kako naprijed. Možete pronaći kreativno ispunjenje a to je izvrsna prilika za novi poslovni smjer. Tu postoji i nekoliko opasnosti. Morate biti vrlo pažljivi s rođacima jer bi u određenom trenutku mogli ugroziti vašu karijeru. Naravno, ovo neće biti netko kome inače vjerujete. Nemojte se bojati velikih troškova. Ako ih smatrate nužnim, morate upravo to i učiniti. Sumnja će vas učiniti slabijima i ranjivijima.

 

Mnoge Ribe će poželjeti ozbiljnu vezu i odjednom će osjetiti čežnju za obitelji. Godina će biti posebno dobra za ovo. Ali, kako bi odluka o obitelji utjecala na vaš profesionalni razvoj? Na najizravniji način! Povećat će se kapacitet za rad. Djelomično zato što morate zaraditi više a djelomično jer ćete ostati dobro raspoloženi. Ono što će se u početku činiti kao posao sa strane s vremenom može postati hobi, a kasnije i posao kojim ćete zarađivati za život. Stoga se ne biste trebali bojati mogućnosti. Pokušajte sve što možete pokušati jer ovo je vaš život i jedini određujete njegov smjer.

 

 

Financije

Vaši kreativni planovi će sigurno postati stvarnost. Ako ne vodite vlastiti posao, imat ćete odlične odnose s menadžmentom i možete očekivati ​​koristi od toga. Oni koji imaju vlastiti posao mogu postaviti ljestvicu što je više moguće, ali moraju se postupno kretati prema svojim ciljevima. Naravno, takva strategija je upravo ono čemu ste skloni. Budite pažljivi jer biste mogli završiti u nekom riskantnom pothvatu. Pokušajte što prije i bezbolnije izaći iz te zavrzlame.

 

Zanimljivo je da će se Ribe iznenada (ili ne tako iznenada) odlučiti osnovati obitelj što će imati najizravniji utjecaj na njihove novčanike. Najvažnije je da će promjene biti pozitivne pa se ni u kojem slučaju ne biste trebali bojati svojih osjećaja. Oni u braku će se morati truditi i zajedno raditi na poboljšanju budžeta. Vjerojatno ćete doći do zaključka da supružnici trebaju biti jednaki, a njihov doprinos obitelji mora biti uravnotežen

 

 

Zdravlje

Početkom godine mnoge Ribe mogu patiti od glavobolje. U svim fazama života Ribe se odlikuju povećanom razinom altruizma i čovječnosti. To bi sada moglo postati problem jer težnjom da činite ono što je najbolje za druge, lako možete učiniti ono što je najgore za vas. Propustit ćete nešto važno, neku vrstu signala koji će zapravo biti znak ozbiljnog unutarnjeg problema. Upravo zbog toga biste sebi trebali dati više slobode. Na kraju dana, to će vam omogućiti i značajno poboljšanje sposobnosti za rad.

Posebna napomena se odnosi na svakodnevni odmor. Prije spavanja ne zaboravite isključiti računalo i druge uređaje. Zvukovi često mogu uzrokovati stres i, iako ih ne slušamo, imaju značajan učinak na nas. Ne dopuštaju da se mozak dobro opusti tijekom spavanja. Ove godine biste mogli naići na probleme s prekomjernom težinom. Kontrolirate svoje želje i tada ćete moći izbjeći cijeli popis potencijalnih problema. Moguća je pojava alergija, iako vaš znak nije sklon takvim problemima. Da biste to izbjegli, trudite se pravovremeno uzimati vitamine.

 

 

centarzdravlja.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7