DNEVNI HOROSKOP za 25. decembar: Nezaboravan dan za Vage, Ovan u igri zavođenja, Rak u avanturi, Device sanjare…

DNEVNI HOROSKOP za 25. decembar: Nezaboravan dan za Vage, Ovan u igri zavođenja, Rak u avanturi, Device sanjare…

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Danas pokušajte da inspirišete drage ljude da izađu iz svoje ljušture. Povedite ih na sunčanu stranu ulice. Podelite sa njima svoju radost i pozitivnu energiju. Bićete na sedmom nebu, sa odličnim naletom pozitivne energije. Iskorisite to. Pojednostavite sve što je moguće više i ne brinite unapred.

 

 

VODOLIJA

Ostanite pribrani ako danas nešto krene po zlu. Nemojte biti lenji da se potrudite da popravite stvari ili rešite problem. Napravićete više štete ako pustite da problem „odleži“ par dana. Vladajte situacijom, pričajte sa drugima i priđite svemu tome sa sasvim drugačijim pristupom. Rešenje je pred vama.

 

 

RIBE

igrajte danas neku igru na sreću. Planetarna energija donosi vam dobitak bez napora (ne mora uvek biti finansijski!). Neizmerna sreća doćiće vam kada se najmanje budete nadali. Što se manje budete trudili da nešto uradite po svom, veće su šanse da se sve okrene u vašu korist. Uživajte u danu i ne zaboravite na detalje. Neke stvari će se srediti same od sebe. Ljudi oko vas biće posebno emotivni ali ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje.

 

.horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4