Horoskop vaše ljubavi: Datum kada ste se smuvali OTKRIĆE kakva vas zajednička BUDUĆNOST ČEKA

Horoskop vaše ljubavi: Datum kada ste se smuvali OTKRIĆE kakva vas zajednička BUDUĆNOST ČEKA

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

U erotičnoj Škorpiji, rađaju se uglavnom burne veze, ispunjene ljubomornim scenama i strastvenim pomirenjima.

 

Ovan (21.3.- 20.4.)

Ako ste vašeg partnera upoznali u periodu vladavine Sunca u prvom zodijačkom znaku, vaša veza može da bude vrlo uzbudljiva, ispunjena strašću ali i ljubomornim scenama, burnim raskidima i pomirenjima. Ovim vatrenim, impulsivnim znakom upravlja Mars, planeta ljubavne požude, energije i agresije, pa nećete moći da izbegnete svađe, ali će zato pomirenja biti veoma slatka. Ovan kao i Blizanci, simbolizuje detinju dušu, zbog čega će i vaš odnos biti iskren i otvoren. Dok “imate oči samo za njega”, veza može samo da cveta.

 

 

Bik (22.4.- 21.5)

Ukoliko ste se u nekoga zaljubili u vreme vladavine Sunca u najsenzualnijem znaku Zodijaka, najverovatnije ćete uživati u svakom trenutku provedenom sa njim. Bikom upravlja Venera, planeta uživanja, lepote i ljubavi, zbog čega će vaša veza biti ispunjena maženjem i poljupcima, dodirima, ‘specijalnim’ masažama… Takođe, zajedno ćete uživati i u muzici, posebno plesu, izložbama i izlascima, naročito u restorane koji su poznati po dobroj hrani. Ipak, u ovoj vezi povremeno može da dođe do rasprava u vezi sa finansijama.

 

 

Blizanci (22.5.- 21.6.)

Možda i niste svesni koliko ste imali sreće što ste vašeg partnera upoznali za vreme vladavine Sunca u trećem zodijačkom znaku. Lepršavim Blizancima upravlja Merkur, simbol komunikacije pa ćete zato i eventualne nesporazume i dileme uvek moći da rešite razgovorom. A, razgovora vam nikada neće biti dosta… Stalno ćete razmenjivati SMS poruke, mejlove i uvek pronalaziti način da stupite u kontakt sa partnerom. Malo više romantike moglo bi da unese dah svežine u vaš odnos, naročito ako ste predstavnik jačeg pola.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4