Horoskop vaše ljubavi: Datum kada ste se smuvali OTKRIĆE kakva vas zajednička BUDUĆNOST ČEKA

Horoskop vaše ljubavi: Datum kada ste se smuvali OTKRIĆE kakva vas zajednička BUDUĆNOST ČEKA

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vaga (23.9. – 22.10.)

Vladavina Sunca u znaku partnerstva, nagoveštava odlične izglede za uspeh ove veze pod vladavinom Venere, planete ljubavi i uživanja. Iako Vaga simbolizuje harmoniju, poželjno je da neko od partnera ima više planeta u zemljanim znacima, Biku Devici ili Jarcu. Problemi u ovoj vezi mogu da se pojave onda kada neko od vas ne bude mogao da se odluči između dve ili više opcija u vezi sa zajedničkim životom. Probleme ćete uvek lakše prevazilaziti sa bombonjerom ili cvećem, kartama za koncert, posebno ako ste muškarac.

 

 

Škorpija (23.10.- 22.11.)

U doba vladavine Sunca u erotičnoj Škorpiji, znaku koji simbolizuje požudu i jake nagone, rađaju se uglavnom burne veze, ispunjene ljubomornim scenama i strastvenim pomirenjima. Pod uticajem Plutona i Marsa, planeta erotike i moći, nikada vam neće biti dosta uživanja sa onim koga ste izabrali. Međutim, možda ćete upravo zahvaljujući pronicljivosti svog tajanstvenog partnera, otkriti i onu drugu, nepoznatu stranu svoje prirode. Ipak, izbegavajte situacije u kojima bi do izražaja mogla da dođe partnerova ljubomora.

 

 

Strelac (23.11.- 21.12.)

Ako ste već imali sreće da započnete vezu u doba vladavine Sunca u avanturističkom Strelcu, opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima sa onim ko vas je privukao. Nikada vam neće biti dosta putovanja udvoje, bilo da je reč o dužim ili kraćim boravcima na nekim ineteresantnim destinacijama. Nikada vam neće biti dosadno, jer će biti i svađa i pomirenja, i raskida i obnova veze pod najneobičnijim okolnostima. Ipak, pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, ‘vuku’ vas neki novi doživljaji, naročito ako ste muškarac.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4