LJUBAV U 2018.! Ovnovi da se spreme za AVANTURE, Bikovi za karmičke SUSRETE, Jarca čeka VELIKA LJUBAV, a Strelca POMIRENJE SA BIVŠOM

LJUBAV U 2018.! Ovnovi da se spreme za AVANTURE, Bikovi za karmičke SUSRETE, Jarca čeka VELIKA LJUBAV, a Strelca POMIRENJE SA BIVŠOM

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Jarac
Jarčevi će u predstojećoj godini biti optimistični, puni samopouzdanja, ali takođe će imati i veliku podršku sebi bliskih ljudi, pogotovo ljubavnih partnera, što će im pomoći da ostvare sve što zamisle. Za one koji su slobodni, u prvih osam meseci je vrlo moguće da će upoznati nekog u kog će se zaljubiti i sa kim će moći ostvariti ozbiljnu ljubavnu vezu.

 

 

Vodolija
Vodolije, sa svojom nestalnom prirodom, konačno će moći biti iskrene po pitanju svojim emocija i shvatanja ljubavnih odnosa. Štaviše, vrlo je moguće da će u 2018. sresti nekog ko deli njihove poglede na život i sa kim će konačno moći biti svoji, odnosno nekog ko neće sputavati njihov slobodarski duh. Bitno je samo da se ne plaše da glasni i iskreno kažu šta osećaju.

 

 

Ribe
2018. će biti veoma posebna godina za vas, jer su velike šanse da ćete baš u njoj doživeti ljubav na najistinskiji i najdublji način, tj. da ćete se sa osobom koja će ušetati u vaš život sasvim iznenada uspostaviti odnos koji defintivno ima perspektivu da se okonča i brakom. Snaga vaših emocija bi mogla biti skoro pa platonska, što nikako ne znači da će izostati i fizička privlačnost. Sve što je potrebno jeste da dozvolite svojoj senzitivnosti da prepozna tu osobu. U tom prepoznavanju nemojte zanemariti sve one sitne znake neverbalne komunikacije koje će vam dolaziti sa druge strane. Nema sumnje da ćete ih vi prepoznati, a onda definitivno i uzvratiti.

 

 

izvor: Mogu Ja To Sama

Stranice: 1 2 3 4