Mesečni horoskop za JANUAR 2018. godine- VODOLIJA- Stiže novac!

Mesečni horoskop za JANUAR 2018. godine- VODOLIJA- Stiže novac!

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Vodolija januar 2018: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Imaćete totolano različita interesovanja tokom cele godine, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama svoje emocije i ne ustežite se pred praznike da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere. Zauzete Vodolije su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebne ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

 

 

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne Vodolije očekuje nova ljubavna romansa.

 

Vodolija januar 2018: Horoskop za zdravlje

Vodolije znaju da jedini način da se izvuku iz tuge i gubitka je da se okrenu ljubavi. Tu su uvek sigurne. Nemojte se plašiti dobrih emocija jer su one lek za vašu tugu. Potrebno je samo da malo pogledate dublje u svoju dušu. Moguće da ćete biti pod stresom.

Ne dozvolite da vas pojedini ljudi i njihovi postupci izbace iz takta. Zato se saberite i staloženo razmislite da nailazi period praznika te ćete imati vremena da se odmorite i pripremite za nove poslovne poduhvate, kao i za nove ljubavne avanture. Savet je da čistite organizam maslinovim uljem i limunom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3