VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC
Hrana
Udri brigu na veselje – deviza je Strelaca u ovoj nedelji. U tom smislu – ama ni dva posto nećete voditi računa o tome šta jedete i kada jedete – uživaćete u hrani onda kada vam se i koliko vam se hoće. U prevodu – eto vama viška kilograma…..

 

Ljubav
Vuku vas neka razmišljanja prema osobi sa kojom ste bili. Dok vi budete odlučivali hoćete li ili nećete da joj se ipak javite, druga strana će se sama oglasiti. Znate, dragi moji slobodni Strelčevi – evidentno je da nešto niste završili i da morate da se malkice vratite unazad. Sad, da li će se od svega ovog pokrenuti nov ljubavni početak ili će sve ostati samo na kontaktu i susretu, to je već pitanje….Što se zauzetih tiče – Merkur, koji vlada vašim emotivnim partnerstvima, krenuo je direktnim hodom u vašem polju ličnosti. Ovo označava da ćete vi i voljena osoba pokušati da rešite neka pitanja i da razvejete neke mračne oblake koji su do sada bili iznad vas. Bolje funkcionisanje sa partnerom vam sledi svakako….

 

Posao
Moguće je da će se obim poslova i obaveza u ovoj nedelji znatno pojačati, što jeste donekle čudno, obzirom da smo već ušli u pretprazničnu fazu i da je nova godina „iza ćoška“. Ipak, ako vas već hoće posao, ćutite i zgrabite ga. Doduše, stoji da ćete imati malih problema sa organizacijom i da ćete, više nego izvesno, kasniti na sve strane, ali šta sad….Pokušajte da se fokusirate koliko je to u vašoj moći. Evidentno je da ćete biti više nego traženi, pa sada koristite svaku priliku koja vam se otvori….

 

Novac
Venera ulazi u vaše polje novca i doneće vam sledeće – naplatu potraživanja iz prethodnog perioda, više priliva preko starih poslovnih saradnika….ali i želju da neki dinar ostavite sa strane, uštedite….

 

Zdravlje
Kao što rekosmo, ishrana vam jeste problem, ali hajde da na to zažmurimo, obzirom da su praznici u pitanju……

 

 

 

JARAC
Hrana
Bolje raspoloženje, bolji apetit. Vi nećete biti neumereni, već ćete pre jesti sa većim zadovoljstvom i više uživati u hrani. Doduše, neki od vas će pojačati i konzumiranje slatkiša, ali obzirom na to da vam se ovo retko dešava….neće biti posledica po vašu kilažu….

 

Ljubav
Zauzeti Jarčevi imaju još nekih malih nedoumica, ili kriju neke stvari od voljene osobe. Stoji da vas ovo pritiska, ali evidentno je da je to u znatno manjoj meri nego ranije. Trudićete se da neke svoje sumnje, ukoliko one postoje, ne iznosite na dnevni red, već da sa partnerom funkcionišete harmonično i stabilno. Neki fini dani su ispred vas….Što se tiče slobodnih, sa Suncem i Venerom u polju ličnosti u odličnom ste periodu da osvajate srca suprotnog pola. Harizmatični ste, privlačniji nego inače, umete i da kažete i da pokažete ono najbolje od sebe. Nemojte se ustručavati da se aktivirate i da osobi koja vam se dopada pokažete koliko ste zainteresovani. Konjukcija Venere i Saturna može vam doneti veliku novu ljubav.

Posao
Jako naglašeno polje ličnosti donosi vam potrebu da izbijete u prvi plan, da budete ambiciozniji i da konačno možda zatražite ono što vam po pravu i trudu pripada – unapređenje, povišicu, bolje radno mesto. Doduše, imate vi još uvek nekih svojih nedoumica i nesigurnosti, ali savet za vas je da krenete u napad – pravi je trenutak da rešite ono što vas opterećuje. Ušli se u period koji je odličan za vas i zato biste trebali da iskoristite svaku priliku koja vam se ukazuje….ili da te prilike sami stvorite….

 

Novac
Lakše okolnosti po pitanju novca, verovatno su prilivi redovniji ili ih ima u većem obimu. Doduše, i vi ste nešto u većem fazonu za trošenjem, pa nemojte baš isprazniti novčanik…..

 

Zdravlje
Zdravstveni segment je odličan i tokom ove sedmice ne biste trebali da imate nikakvih većih problema……

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6