Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

Velika predviđanja astrologa za 2018. godinu! Bikovi OPREZ 31. januara, Blizance krajem februara čeka VELIKA SREĆA…

26. prosinca 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao Saturn, planeta ograničenja, posle 30 godina prelazi preko vašeg osmog astrološkog polja, a to ne utiče povoljno na vaš nervni sistem. Konjunkcije sa Marsom, od 18. marta do 18. aprila, samo pojačava tu tenziju. Zbog pokušaja da nađete zajednički jezik sa šefovima i osobama na položaju, nervi će vam biti napeti kao strune do 6. septembra, naročito ako ste mladi.

 

Ukoliko ste u zrelim godinama, do sredine maja imate podršku Urana iz Ovna, ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, turizmom. Period zatišja, od 18. aprila do 6. septembra, kada Saturnov uticaj slabi zbog retrogradnog hoda, iskoristite da osmislite strategiju koja će vam pomoći da se izborite sa konkurencijom. Uran, sredinom maja, posle 84 godine, ulazi u vaše 12. polje što vam do 6. novembra donosi nove poslove u vezi sa trgovinom hranom, nakitom, odećom i nekretninama.

 

Posle 8. novembra, finansijska situacija se postepeno stabilizuje. U vreme retrogradnog Merkura, vašeg vladaoca, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, čuvajte dokumenta, ugovore, ključeve, telefone, kartice, laptopove, automobile. Zvezde su vam naklonjene za saradnju sa strancima krajem maja, zatim od 10. oktobra do 17. novembra, od 6. do 12. decembra i od 6. do 22. septembra.

 

 

Ljubav Već oko 27. februara, može da vas pogodi Amorova strela pa ćete biti na „sedmom nebu“. Venera u vašem znaku, od 24. aprila do 19. maja, čini vas popularnim i omiljenim gde god da se pojavite. Vašu pažnju može da privuče zauzeta osoba koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, pa od 31. marta do 24. aprila možete da uđete u tajnu vezu. Tranzit Venere preko polja ljubavi, od 6. avgusta do 9. septembra i u novembru, donosi vam ulazak u vezu sa nekim ko se bavi muzikom, modom, glumom, slikarstvom.

 

Retrogradni hod Neptuna, jednog od vladaoca polja ljubavi, od 18. juna do 25. novembra, nagoveštava susret sa osobom sa posla kojoj ćete teško moći da odolite. Od 9. marta do 10. jula, bićete u iskušenju da prekinete vezu zbog partnerovog ponašanja. Ulaskom Jupitera u znak Strelca, posle 12. godina, 8. novembra, mnogi predstavnici vašeg znaka će poželeti da uđu u brak i zasnuju porodicu.

 

 

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije. Čuvajte se povreda, naročito ekstremiteta, a mogući su i problemi sa zglobovima, ramenim pojasom i plućima.

 

 

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao Vi ste znak koji će ove godine najviše da profitira, zbog ulaska Saturna u znak Jarca u koji „pada“ vaša sedma astrološka kuća koja simbolizuje partnerske odnose. Pošto Saturn inače vlada tom kućom, svaki oblik saradnje sa emotivnim, bračnim ili poslovnim partnerom može da vam donese ne samo materijalnu satisfakciju, već i da vam osigura dobru poziciju u društvu.

 

Ukoliko ste oboje rođeni u četvrtom zodijačkom znaku, nema bolje kombinacije za profesionalni uspeh i mogućnosti da zajedno zaradite pravo malo bogatstvo. Uran, jedan od vladalaca sedme kuće, 15. maja, posle 84 godine, ulazi u znak Bika, kada vam se otvaraju mogućnosti za nove vidove saradnje sa strancima i ulaganja u poslove vezane za nekretnine i trgovinu hranom organskog porekla.

 

Jupiter, planeta prosperiteta, u Škorpiji do 8. novembra, obrazuje trigone sa Neptunom i vašim Suncem, što umetnicima i sportistima rođenim u vašem znaku donosi poslovne ponude iz prekookeanskih zemalja. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, 31. januara, možete da dobijete sjajnu ponudu. Međutim, oko 27. jula nećete moći da izbegnete neplanirane izdatke. Trebalo bi da obratite više pažnje na zdravlje vašeg partnera koji će biti preopterećen poslom i obavezama, zbog čega će mu vaša pažnja biti više nego dobrodošla.

Ljubav U vreme punog Meseca, 2. januara, 26. avgusta i 24. oktobra, vaš ljubavni život biće mnogo uzbudljiviji i raznovrsniji. Ako ste slobodni, u vreme mladog Meseca, 17. marta, 15. maja i 13. jula, možete da upoznate vrlo interesantne osobe. Konjunkcija Marsa i Saturna u vašoj kući ljubavi upozorava da od 18. marta do 18. aprila izbegavate rasprave sa partnerom.

 

Tranzit Jupitera preko pete kuće, do 8. novembra, povećava šanse za proširenje porodice, naročito ako ste već u braku ili dužoj vezi. Slobodne predstavnike vašeg znaka, posle 18. januara, očekuje strastveni susret sa nekom Škorpijom ili Ribom. Od 13. juna do 10. jula i od 22. jula do 23. avgusta, možete da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Posle 9. septembra, Jupiteru u polju ljubavi pridružiće se i Venera, koja 5. oktobra kreće retrogradnim hodom, što može nepovoljno da se odrazi na odnos sa partnerom.

 

 

Zdravlje Tranzit Jupitera preko astrološke kuće zdravlja, posle 8. novembra, upozorava da bi trebalo da promenite način ishrane. Mogući su problemi sa jetrom i žuči. Proverite krvnu sliku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6