Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

Horoskop za siječanj 2018.: Pomrčina mjeseca PROMIJENIĆE vaš ljubavni život IZ KORJENA

27. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA 

Kroz prve dvije dekade siječnja 2018. godine uglavnom ćete biti usmjereni na dom i obitelj. Imat ćete potrebe za više privatnosti i intimnosti, zato će vam odgovarati stari, iskušani i iskreni odnosi. Može se raditi i o periodu u kojem ćete vi i vaša bolja polovica biti okupirani novcem, domom i onim što posjedujete zajedno. Smisao za praktično vlada nad osjećajima. Ali, atmosfera se mijenja vidno u zadnjoj dekadi siječnja, kada Sunce, zajedno sa drugim planetima, između kojih i Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, ulaze u vašu kuću strasti. Tada počinje period od nekoliko tjedana u kojem ćete imati sreće u ljubavi, puno ugodnih i romantičnih trenutaka, lijepih gesta i strasti.

 

 

ŠKORPION

Mars i Jupiter ostaju u Škorpionu tijekom siječnja 2018. godine. Strast i osvajački duh su na vrhuncu. Mars – Jupiter konjunkcija predispozicija je za kratkotrajne ljubavi, hrabre romantične geste, pa čak i nepromišljene i obećava puno akcije. Kroz prve dvije dekade, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, nalazi se u vašoj 3. kući, što znači da u vašem ljubavnom životu možete očekivati rasprave, poruke ili putovanja zbog ljubavi, a intelektualni afiniteti vas mogu povezati. U zadnjoj dekadi siječnja, vatra se smiruje malo i atmosfera postaje mirnija i stabilnija, dom i obitelj postaju prioriteti.

 

 

STRIJELAC 

Tijekom prve dekade siječnja 2018. godine, Merkur, vladar kuće parova Strijelca, prolazi kroz zadnji stadij procesa koji je počeo u studenom (retrogradni ciklus u Strijelcu), koji treba razotkriti određene istine o vašoj vezi. Imajte to na umu kako bi održali dugotrajnu, harmoničnu vezu, koja odgovara vašim potrebama. Kompliciran dio Merkurovog retrogradnog ciklusa je gotov i sada se stvari vraćaju u normalu što će zapravo biti ugodno za većinu Strijelaca. Druga dekada siječnja govori o mogućem donošenju odluka vezano za zajednički novac ili će osjećaji utjecati na materijalne stvari. U zadnjoj dekadi još će neke brige biti prisutne, ali važnije su nove informacije, komunikacija i putovanje u dvoje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4