DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Vodoliji će neko oduzeti dah, Rak ima tajnog obožavaoca, Devici prošlost kuca na vrata..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Vodoliji će neko oduzeti dah, Rak ima tajnog obožavaoca, Devici prošlost kuca na vrata..

30. prosinca 2017. 0 By Admin 1

RAK

Više vam ne polazi za rukom da svoj privatan život držite u tajnosti. Intrigirate mnoge iz vaše okoline i bar jedna, ako ne i više pojedinaca će naći način da sazna sve što ih zanima. Ukoliko ste singl, jedna osoba koju ste nedavno upoznali ne odustaje od svog plana da vas osvoji. Pitanje je samo da li vi nju vidite kao vašeg potencijalnog partnera.

LAV

Ako ste u dugoj stabilnoj vezi ili braku, a u poslednje vreme prilično okupirani poslom ili finansijama, danas možete da očekujete prigovore od strane voljenog bića. Najbolje bi bilo da zastanete i razmislite koliko je materijalno vredno vaše energije i vremena. Sa druge strane, ako budete previše svojeglavi, budite spremni na nezadovoljstvo u vezi na duže staze.

DEVICA

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju mogućnost da obogate svoj ljubavni život jednom tajnom vezom. Verovatno je u pitanju neko iz vašeg radnog okruženja. Pa ipak, dobro razmislite šta time dobijate, a šta gubite. Takođe, nešto iz vaše prošlosti vam se ponovo vraća u život. Ovoga puta, poslušajte vaše srce, a ne razum.
 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4