DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Vodoliji će neko oduzeti dah, Rak ima tajnog obožavaoca, Devici prošlost kuca na vrata..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. decembar: Vodoliji će neko oduzeti dah, Rak ima tajnog obožavaoca, Devici prošlost kuca na vrata..

30. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Svesni ste da u poslednje vreme veoma brzo planete i izgubite samokontrolu. Nedostaje vam strpljenja za sve, a to vaše voljeno biće itekako primećuje. Zastanite za trenutak i razmislite koje su vaše životne vrednosti. S obzirom na mnogo mogućih svađa i nepromišljenih reči koje mogu da vas očekuju, pažljivo procenite kako ćete postupiti.

ŠKORPIJA

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

STRELAC

Ukoliko ste u dužoj vezi, danas ćete imati mnogo veći uticaj na partnera nego što ste toga svesni. Ukoliko ste još uvek singl, budite svesni da se ljudima mnogo dopadate jer zračite nekom neobičnom energijom. Velike su šanse da ćete koliko još večeras prisustvovati jednoj zabavi gde ćete upoznati nekoga ko će vas veoma zaintrigirati.
 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4