Jabuka koju odaberete otkriva ŠTA VAM DONOSI SREĆU U ŽIVOTU

Jabuka koju odaberete otkriva ŠTA VAM DONOSI SREĆU U ŽIVOTU

30. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Jabuka br. 4

Vaš adut je – pouzdanost. Kao blindirani rols-rojs, kao stijena, na koju se može osloniti. Posjedujete rijetke kvalitete uravnoteženih misli, osjećanja i postupaka. Uzdržani ste, ali to se, ponekad, graniči sa skromnošću.

Više slušate, nego što govorite, i to vam apsolutno odgovara. Toliko ste odani i pouzdani, da se sa vama, zaista, može i u vatru i u vodu. Vaša poslastica je čašica ukusnog jabukovog likera.

 

 

Jabuka br. 5

Radost! Kad vas ugledaju, ljudima se nameće baš ta riječ. Živite život punim plućima, adrenalin vam nije potreban. Život je lijep – i u tome je sav njegov šarm. Vi cijenite svakodnevne ukuse, zvuke, mirise, ljepote.

Čak je za vas i rutina divna i neobična. Vi je sami stvarate takvom. Od trenutka buđenja živite svaki minut, sviđa vam se sjedinjavanje sa svijetom oko vas. A najiskrenija sreća – je ona, u jednostavnim stvarima. Poput običnih jabuka, ubranih s grane.

 

 

Jabuka br. 6

Vi ste duhoviti i pronicljivi. Imate brz um i momentalnu reakciju. Sve rješavate u pokretu. Čak, i ako niste previše društveni, po potrebi možete biti pričljivi i zabavni. Vrlo ste inteligentni i duhoviti, što vas čini dušom društva.

Ne težite tome po vlastitoj volji, ali jednostavno, umijete zabaviti ljude. Koja je vaša slabost? U bokalu jabukovog vina uz kriške lijepog sira.

 

 

Izvor: uspesnazena.com

Stranice: 1 2