Na raskrsnici DVE godine PODZNAK vam određuje SUDBINU! Evo šta su vam zvezde spremile do 7. januara!

Na raskrsnici DVE godine PODZNAK vam određuje SUDBINU! Evo šta su vam zvezde spremile do 7. januara!

30. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Podznak Jarac

Vreme je za ljubav. U narednim danima mnogi od vas će odlaziti na neka nova mesta, i sretaće zanimljive osobe. Dozvolite sebi da osetite, da probate i iskusite nešto novo. Očekuju vas i zanimljivi pozivi, kao i neki kontakti preko društvenih mreža. Promenićete nešto u svom fizičkom izgledu. Naredne dane iskoristite da se odmorite i napunite baterije za obaveze koje vam predstoje.

 

 

Podznak Vodolija

Stiže vas umor. Previše energije ste uložili tokom prethodnog perioda, i sada vas polako sustiže umor i potreba da malo odmorite. Pripazite na moguće probleme sa pritiskom. Neki rizici, koje ste preduzeli tokom prethodnog perioda, sada će vam se isplatiti. Novac vam pristiže. Ali ga brzo trošite. Možete se razočarati u neke osobe, jer će učiniti nešto što vi ne odobravate.

 

 

Podznak Ribe

Mnogi od vas će u narednim danima živeti ljubav. Zaljubljeni će koristiti svaki slobodan trenutak da budu sa voljenom osobom. Neko će započeti lepu ljubavnu priču i pitaće se da li je sve to ipak iluzija. Dragi moji, ljubav je rešila da i u vaš život prospe malo svoje magije. Viđaćete se sa prijateljima, izlaziti i opustiti se. Lep period je pred vama.

 

Srećno!

Stranice: 1 2 3 4