VRAĆA VAM SE LJUBAVNA KARMA: Ako ste radili OVO u vezi –  LOŠE vam se piše sa BUDUĆIM partnerima!

VRAĆA VAM SE LJUBAVNA KARMA: Ako ste radili OVO u vezi – LOŠE vam se piše sa BUDUĆIM partnerima!

30. prosinca 2017. 0 By Admin
Preispitajte svoje postupke i poradite na emocionalnoj inteligenciji.

Nije retkost da inače pametne žene biraju muškarce koji su potpuno pogrešni za njih pa onda u ljubavi pate. U čemu je problem? Tim su se pitanjem pozabavili stručnjaci za ljubavne veze i intimu. Sve ono pogrešno što ste činili u prethodnim vezama, pitanje je vremena kada će se ta oštrica uperiti baš u vas. Sve se vraća.

 

Nerazumno ponašanje

Nerazumno ponašanje je ono u kojem žena u potpunosti odbaci oprez i dopusti si da se doslovce “navuče” na muškarca koji nije dobar za nju i koji može biti opasan. Žene su bez sumnje mogle ranije da uoče upozoravajuće znakove, ali su odlučile da ih ignorišu i žive u iluzijama.

 

Kako tumače stručnjaci za veze, žene žele ljubavnu priču iz bajke pa u vezu ulaze s nerealnim očekivanjima u pogledu braka ili dugotrajnih veza. One žele da im taj muškarac isceli rane i traume. Ali stvari ne idu tako. Osobe same moraju odraditi taj posao jer je to preduslov za srećnu vezu.

 

Ostanak u lošoj vezi

Stručnjaci objašnjavaju kako su žene biološki i kulturološki određene da budu spasioci i negovateljice. Vođenje ljubavi je kod žena povezano s potrebom formiranja porodičnog gnezda, a kod muškaraca sa užitkom. Muškarci su češće poligamni, a žene su češće monogamne. Kada se žena zaljubi u muškarca, ona želi da ostane s njim.

 

Zato joj je teško da prekine s njim jer je u svojoj mašti već izgradila porodicu i dom. On nije i daje joj to do znanja, ali ona vrlo često nema snage to da prihvati i ostaje s njim, navode stručnjaci.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2