Žena Ovan je GLAVNA u kući, Škorpionka je FATALNA čarobnica, a tek Jarčica… Znate li PRED KIM STOJITE?

Žena Ovan je GLAVNA u kući, Škorpionka je FATALNA čarobnica, a tek Jarčica… Znate li PRED KIM STOJITE?

30. prosinca 2017. 0 By Admin

 

VAGA

Ona zna što su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke s vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete živce i vratiti vjeru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što trebate učiniti je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene … ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lijepa i graciozna, a i kad nije u najboljem izdanju, osjećat ćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, znat će od svega oko sebe napraviti sklad i ljepotu.

Djeca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata zakon.

 

 

 

ŠKORPION

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unaprijed vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila – popet će vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila – bacit će vas u najdublje ponore iskušenja … ali jedno je sigurno … vi više nećete biti običan čovjek, već junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život založiti za samo jedan njezin osmijeh.

Ako je za utjehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vrijedni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučit ćete što je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voljeti njeno srce, tijelo i duh. Uz nju ćete saznati što je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam vjeruje. Djecu će od malena učiti da su predodređena za velika djela.

 

 

 

STRIJELAC

Možda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više igrati igre na sreću, jer će vas uz nju život naglo početi zasipati svojim darovima – bit ćete sretniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili prije nje.

Uz nju će vam ostale žene djelovati kao prefrigrane, jer će vam samo ona uspjeti osloboditi srce potpunom iskrenošću. I ne dobivate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svijetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

Uzdizat će vas svojim iskrenim odobravanjem, oduševljavati vas svojim britkim umom … jedno je sigurno, s njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svjetova i pružit će vam ruku da i vama pokaže sve ono za što ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati je sputati! Ona je vatrena. Djeca su joj iskrena, puna optimizma i vjere u sutra … na mamu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4