3 SUDBINSKE planete donose PREOKRET u 2018. godini: Ovi datumi će biti izazov za vaš znak uz Saturn, Uran i Jupiter

3 SUDBINSKE planete donose PREOKRET u 2018. godini: Ovi datumi će biti izazov za vaš znak uz Saturn, Uran i Jupiter

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Tranzit Saturna, planete ambicije i društvenog statusa, imaće velikog uticaja na sve zodijačke znake naredne dve i po godine.

 

Ovnovi će se baviti stambenim ili poslovnim prostorom, Vage emotivnim i profesionalnim statusom, Jarčevi će promeniti posao i napredovati u karijeri, dok će Rakovi najbolje proći budući da preko njihovog polja partnerskih odnosa prelazi Saturn čiji je uticaj tu najjači.

 

Višestruko će im se isplatiti saradnja sa bračnim, ljubavnim ili poslovnim partnerom, jer se takva šansa ukazuje jednom u 30 godina. U vreme Saturnovog retrogradnog hoda, od 18. aprila do 6. septembra, Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi će malo odahnuti i osvrnuti se na ono što su do tada postigli, a to neće biti malo. U prvoj nedelji septembra, Saturn kreće direktnim hodom sa 2. stepena Jarca, što će većini znakova doneti izazove na emotivnom i profesionalnom planu.

 

Uran, planeta novih tehnologija i kontakata sa strancima, posle 84 godine, 15. maja, ulazi u znak Bika, znak novca, finansija, ekonomije, bankarstva, nekretnina, zemlje, poljoprivrede, hrane. Ova planeta će biti u retrogradnom hodu od 7. avgusta do 6. novembra, kada će se vratiti u znak Ovna, da bi 6. marta 2019. godine definitivno ušla u Bika u kome ostaje do 26. aprila 2026. godine.

 

Priča o elektronskom umesto papirnog novca već ne deluje nemoguće, pa će se nastaviti rast bitkoina, najvrednije kriptovalute na svetu koja iz dana u dan već premašuje rekorde u vrednosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3