DA MU TELO POLUDI, A RAZUM SE IZGUBI! Evo na šta PADA svaki znak Zodijaka u LJUBAVI!

DA MU TELO POLUDI, A RAZUM SE IZGUBI! Evo na šta PADA svaki znak Zodijaka u LJUBAVI!

2. siječnja 2018. 0 By Admin

Ovan – Vaga

Zajednička tema Ovna i Vage je identitet. Ovan radi ono što želi da bi potvrdio svoju važnost, svoju snagu i jedinstvenost. Vaga potvrđuje svoj identitet kroz reakcije drugih ljudi na njeno ponašanje i osobine. U društvenim kontaktima i društvenom položaju traži priznanje i prihvaćenost. Poduzetan, strastven i impulsivni Ovan mora zadržati svoju nezavisnost, ali ponekad zaboravlja da nije sam na svetu.

Vaga razvija šarm, uglađenost i spremna je na kompromise kako bi održavala zajedništvo i veze koje su joj potrebne u određivanju identiteta. Ovan je nezavisni predvodnik koji se ne obazire na druge, dok Vaga u zajedništvu i vezi može žrtvovati svoje potrebe. Subjektivnost se suočava sa objektivnošću, a inicijativa s kompromisom.

Vaga se može diviti Ovnovoj nezavisnosti, a Ovan se divi Vaginoj uglađenosti i društvenoj spretnosti. Ovan uči delovati uravnoteženo i sarađivati, kako bi vlastite potrebe ostvario uvažavajući potrebe drugih. Promišljenost pre delovanja učiniće ga učinkovitijim, a spremnost na kompromis neće umanjiti Ovnovu nezavisnost i snagu.

Vaga uči da nadvlada neodlučnost kad na prvo mesto stavi svoje potrebe. Inicijativa i samostalnost u delovanju pokazuje joj da zadovoljstvo ne zavisi od drugih. Ne treba se bojati neodobravanja samo zato što se zauzima za sebe, a takav joj stav pomaže da bez okolišanja rešava složene situacije.

 

Bik – Škorpija
Tema Bika i Škorpije su vrednosti. Bik ima izražen smisao za vrednosti i lepotu stvarnog sveta. Škorpija ponire ispod površine vidljivog i vrednosti pronalazi u sadržaju unutrašnjeg, emotivnog sveta. Bik čuva i osnažuje ono što ima, koncentriše se na opipljivo i razvija svoje talente.

Nežan i topao, Bik ugađa vlastitim željama u potrazi za sigurnošću i ljubavi te se može prečvrsto vezati za materijalnu stranu života. Strastvena i beskompromisna, Škorpija intuitivno oseća nevidljive energije i želi njima upravljati. Kao i svaki vodeni znak, Škorpija teži emotivnom stapanju, u čemu doživljava preobražaj vlastitih vrednosti. Dok Bik razvija vlastite vrednosti, Škorpija pomaže drugima da osveste, kontrolišu i razvijaju svoje vrednosti. U ovom se paru suprotnih znakova samoočuvanje suočava sa promenama, stabilnost sa izazovima, a oblik sa sadržajem.

 

 

Bika može impresionirati Škorpijina spremnost na promene, a Škorpiju zadivljuje Bikova stabilnost i sposobnost samoočuvanja. Bik uči da preobrazi svoje materijalne želje razumevanjem dubljih, psiholoških i duhovnih dimenzija života. Škorpija uči da svoje razumevanje nevidljivih energija praktično primeni. Sposobnost preobražaja na unutrašnjem nivou može se iskoristiti za pomoć drugima, u isceliteljske i obnavljajuće svrhe oplemenjujući opipljivu stvarnost.

 

 

Blizanci – Strelac

Tema Blizanaca i Strelca je širenje i razvoj mentalnih energija, učenje i stvaranje čvrstih stavova. Blizanci svoj brz i znatiželjan um zaokupljaju skupljanjem podataka, njihovom analizom, raznolikošću interesa. Strelac teži razumevanju svrhe i istine, pa svako iskustvo pretvara u mudrost.

Blizanci svoje stavove stvaraju kroz neposredno iskustvo, pa ih rado dele sa drugima. Strelac, umesto pojedinosti, traži uopštenost, veliku sliku stvarnosti, dublji uvid. Blizanci se ponekad rasprše u širini interesa pa im promakne dublji uvid. Strelac je spreman da prevaziđe logiku i približi se duhovnosti, veri. Može biti previše sveobuhvatan te izgubiti iz vida detalje stvarnog života. Skepticizam se suočava sa verom, opažanje se suoćava sa razumevanjem.

Blizanci su nadahnuti Strelčevom otvorenošću i mudrošću, a Strelca će impresionirati brzina razumevanja i lako baratanje činjenicama koje poseduju Blizanci. Blizanci uče svom znanju da daju dubinu, spontanom učenju dati neki veći cilj. Objektivnim opažanjem Blizanci su ponekad usputni promatrači, neangažovani, hladni.

Od Strelca mogu naučiti kako da se uključe, zapale svoje strasti i nadahnuto razmišljaju. Strelac uči kako da obrati pažnju na detalje koji mu često promaknu i otežavaju praktičnu primenu mudrosti. Od druge strane uče kako da šire mudrost.


Stranice: 1 2 3 4