DA MU TELO POLUDI, A RAZUM SE IZGUBI! Evo na šta PADA svaki znak Zodijaka u LJUBAVI!

DA MU TELO POLUDI, A RAZUM SE IZGUBI! Evo na šta PADA svaki znak Zodijaka u LJUBAVI!

2. siječnja 2018. 0 By Admin

Devica – Ribe

Devica i Ribe žele da prevaziđu lična ograničenja. Devica želi da prevaziđe ograničenja svakodnevice dobrom organizacijom, izbirljivošću i brigom o zdravlju. Radi na vlastitom poboljšavanju i profinjenosti, ali i okolnosti svakodnevnog života. Ribe teže ka suptilnom, ali vrlo dubokom unutrašnjem osećaju odvojenosti, izolacije, samoće pojedinačne egzistencije. Žele da se emotivno spoje sa nečim većim i sveobuhvatnim.

Devica razlikuje i kategoriše, a Ribe ujedinjavanju, čine apstraktnim. Ribe teže bezgraničnoj ljubavi i razumevanju, a Devica teži savršenoj stvarnosti. Ovaj par suprotnih znakova odražava temeljnu razdvojenost između vidljivog i nevidljivog sveta, u kojoj se pojedinačno suočava sa celinom, analitičnost s apstrakcijom, razum s verom, jasnoća s mističnošću.

Devica se divi maštovitosti i prilagodljivosti kojom Ribe plove kroz život, a Ribe su nadahnute profinjenim smislom za stvarnost i lakoću kojim Devica rešava zahteve svakodnevice. Devica od druge strane osvešćuje kako može svoj izbirljiv, praktičan, kritičan um obogatiti saosećanjem. Saosećajno služiti drugima i stvarati uredan svet ispunjen ljubavi ublažiće Devičinu zabrinutost, kritičnost i nezadovoljstvo.

Ribe mogu osvestiti kako je potrebno prosuditi vlastite intuitivne spoznaje i povezati ih sa stvarnošću. Intuicija i saosećanje važni su resursi Riba, ali samo kad se usmere na ljude i okolnosti svakodnevnog života, mogu doneti povezanost i ljubav kojima Ribe teže.

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2 3 4